Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №429 від 30.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Дитину вбив телевізор

Жахлива трагедія сталася минулими вихідними у Дубні. Телевізор впав на 11-місячну дитину, від чого остання загинула, повідомляє “Дзеркало тижня”.

Мати дівчинки лише вийшла на кілька хвилин до кухні, щоб приготувати їсти. Немовля гралося у залі… Однак коли жінка повернулася до кімнати, вона побачила жахіття: маленька крихітка лежала на підлозі, причавлена величезним телевізором, який ще якусь мить тому стояв на тумбочці. Є підозра, що коли дитина вовтузилася в кімнаті, то вона підлізла до телевізора і почала розгойдувати тумбочку, на якій він стояв…

Голова родини, який у цей час також перебував у помешканні, підхопив донечку на руки і щосили помчав до лікарні, яка знаходилася неподалік їхнього будинку. Лікарі терміново госпіталізували дитину до реанімації, де почали готувати до операції. Для цього із Рівного приїхали кваліфіковані нейрохірурги. Складна операція… Важкий стан… Клінічна смерть… Лікарі докладали чимало зусиль, щоб повернути дитину до життя. Однак серйозна травма голови не залишала надії. Попри всі намагання, дівчинка померла.

Шановні батьки! Пам’ятайте, що зазвичай життя ваших дітей залежить від вашого ретельного догляду за ними. Не давайте жодного приводу для того, щоб лихо прийшло до вашої домівки.

30.12.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2009p. 
На головну сторінку