Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №429 від 30.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зустрічаємо рік Тигра

Як одягтися, щоб задобрити дикого звіра

Як одягтися, щоб задобрити дикого звіра

Рік, що надходить, 2010-ий, згідно з китайським календарем, проходитиме під знаком Металевого Тигра. Усіх, хто народився під цим знаком, увесь рік супроводжуватиме неймовірний успіх. Проте це не означає, що решта знаків проведуть рік лише з проблемами. Тигр може бути прихильним до будь-кого, але для цього йому потрібно догодити. Наприклад, правильно одягтися для зустрічі Нового року.

Отже, щоб задобрити цього рикаючого дикого звіра і перетворити його у щось на кшталт муркаючого кошеняти, потрібно врахувати кілька моментів. Відповідно до східних традицій і повір’їв, підгрунтям яких і є китайський гороскоп, основні кольори “металевого” нового року - білий, сріблястий і золотий. Тому можна сміливо обирати вбрання, виготовлене з блискучих, глянцевих, переливних текстур, молочних, жовтих, сірих відтінків.

Ви особливо полестите Тигру, якщо на новорічне свято у вашому святковому наряді проглядатимуться мотиви тигриного окрасу, або хоча б кольори місця проживання тигрів - савани. Тому якщо маєте смугастий одяг, то одягайте в новорічну ніч саме його. Тканини теж мають бути варті Тигра - багаті й

натуральні: шкіра, шовк, замша, кашемір. А хто не полюбляє вбрання в смужку, може підібрати гарний і вишуканий ансамбль із блузки та спідниці або класичних чорних брюк. У такому одязі головне - не помилитися з вибором тканини і кольору. Якщо ви вирішили надіти блузку, то краще обрати ошатну, із шовку пастельного тону, тому що шовк сам по собі вже свідчить про свято, сонце і блиск. А брюки чи спідниця мають бути класичного чорного кольору.

Можна скомпонувати той образ, який вам до душі, головне, щоб силует був граціозним та елегантним.

Щодо біжутерії, то потрібно не пошкодувати грошей і придбати хоча б заколку зі стразами або підібрати пояс до сукні чи брюк із блискучою пряжкою. Об’ємне яскраве намисто або масивні браслети, що виблискують, броші й сережки неодмінно налаштують Тигра на позитивний настрій.

Тигру сподобаються також золоті й срібні прикраси. Можливо, це будуть аксесуари з будь-якого іншого металу, оздоблені хутром або блискучими стразами - у цьому разі саме вбрання може бути м’яким і матовим, без металевого блиску.

Вибору взуття під новорічне вбрання варто приділити особливу увагу. Необов’язково підбирати взуття під колір сукні. Червона сукня і червоні туфлі - така гама лише підкреслить невміння стильно підбирати святковий ансамбль. А от шкіряні або лакові туфлі неяскравого кольору, але з маленькою пряжкою - це буде стильно й ефектно.

Не забудьте й про бенгальського тигра - задля нього прикрасьте чарівне свято спалахами бенгальських вогнів.

Якщо ви поставитеся до наших рекомендацій відповідально, не сумнівайтеся - Тигр оцінить ваші старання і рік обов’язково буде успішним.

30.12.2009



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2009p. 
На головну сторінку