Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №431 від 14.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

На Волинської Дивізії облаштують зупинку

Незабаром мешканці мікрорайону Північний матимуть облаштовану зупинку. На кінцевих зупинках маршрутних таксі №№30, 35, 55 на вулиці Волинської Дивізії планують зробити майданчики для висадки пасажирів. Модернізація зупинок передбачена програмою реконструкції зазначеної вулиці.

Канікули скоротять до мінімуму

Лише чотири дні - з 3 по 6 квітня - триватимуть весняні канікули у рівненських школах. Причина - занадто довгі незаплановані вихідні, пов’язані із введеним карантином. Більше того, учні навчатимуться по суботах, відпрацьовуючи пропущений матеріал, а випускники - ще й після обіду. Освітяни сподіваються, що за такого розкладу встигнуть закінчити навчальний рік без зривів.

Рівне готове до виборів

До окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №154 надійшли бюлетені для голосування мешканців Рівного на виборах Президента України. Дільничні комісії отримали їх 14 січня у кількості 183 352 екземпляри. По одному на кожного виборця.

Відтепер перевірити наявність свого прізвища у списках можна буде лише на дільницях чи на момент голосування.

У суботу танцюватимемо

16 січня у Рівному пройде кастинг танцювального шоу “Танцюють всі-3”. Відбіркові тури пройдуть всією країною, під час яких організатори відберуть 150 найкращих кандидатів. У Рівному він проходитиме за адресою: Рівненський НВК №2, вул.24 серпня.

Нагадаємо, що переможець проекту “Танцюють всі-3” отримає 350 тисяч гривень та місяць навчання в США у найкращих хореографів.

Не залишили без тепла попри вихідний

Через прорив теплотраси на вулиці Шевченка,54 під загрозою холодної ночі у власних домівках могли залишитися сотні рівнян. Опалення зникло у будинках на вулицях Шевченка, Кіквідзе та Ніла Хасевича. Однак замерзнути містянам не дали. Незважаючи на вихідний, аварійна служба КП “Теплотранссервіс” спрацювала на відмінно - вже за кілька годин працівники підприємства “залатали” дірку, і тепло поволі почало відновлюватися.

Коштів вистачить не для всіх

Перед міською владою стоїть важке завдання: закінчити будівництво трьох потужних об’єктів, які знаходяться у місті, та провести реконстуркцію стадіону “Авангард”. Однак на думку міського голови Рівного Володимира ХОМКА, осягнути їх одночасно - нереально.

Для завершення загальноосвітньої школи №14 потрібно 17 мільйонів гривень, Палацу парку культури - 17 мільйонів, НВК “Престиж” - 20 мільйонів і стадіону “Авангард” - більше 20 мільйонів гривень. Загалом - близько 70-80 мільйонів. При цьому в рік на такі роботи із міського бюджету можна виділити на більше 7-8 мільйонів.

Тому у 2010 році планують доробити фасад і стіни Будинку культури, щоб нарешті запустити його в роботу. Решта коштів піде на ЗОШ№14.

14.01.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.01.2010p. 
На головну сторінку