Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №431 від 14.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заява

Спецслужба своїх не кидає

Партія Володимира Путіна “Єдина Росія” назвала Віктора Януковича своїм фаворитом на президентських виборах в Україні. Як повідомляє прес-служба партії, про це заявив відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями одіозний депутат Держдуми Росії, один із лідерів “Єдиної Росії” Костянтин Затулін.

“Партія регіонів відстоює інтереси російськомовного виборця України, що живе на сході, півдні та в центрі країни. Розуміючи це, ми не можемо не виділити Віктора Януковича з переліку кандидатів”, - додав він.

Затулін також підкреслив, що в другий тур виборів, швидше за все, вийдуть Віктор Янукович і Юлія Тимошенко. Ще раніше прем’єр-міністр Росії Володимир Путін категорично заявив про те, що не підтримає Тимошенко.

“Я не підтримую Юлію Тимошенко на виборах президента України. Ми співпрацюємо з нею як глави урядів двох держав”, - зауважив Путін у прямому ефірі російських загальнонаціональних телеканалів.

При цьому він нагадав, що партія “Єдина Росія”, головою якої він є, традиційно співпрацює з українською Партією регіонів.

“На партійному рівні в нас склалося співробітництво з Партією регіонів”, - зазначив Путін.

Нагадаємо, що екс-керівник Федеральної служби безпеки Володимир Путін послідовний у своїх симпатіях. Він, будучи Президентом Росії, відкрито підтримував Віктора Януковича і в 2004 році, коли аж двічі привітав того з перемогою на президентських виборах. Сам Віктор Янукович часто навідується в Москву; регулярно бере участь у з’їздах пропутінської “Єдиної Росії”.

14.01.2010О.БУЛГАКОВ (за матеріалами інтернет видань)



Рівне-Ракурс №10 від 14.01.2010p. 
На головну сторінку