Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №226 від 09.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наше здоров'я - в наших руках

Шість таблеток замість півкілограма свіжої моркви

БАДи від НЛФЦ «Авіцена» на сторожі нашого здоров'я

Проблема збереження здоров'я і збільшення тривалості життя людини завжди була і продовжує залишатися однією з найважливіших для кожного з нас. Ще якихось сто років тому так гостро не поставало питання про навколишнє середовище, спосіб життя, харчування.

Сьогодні ми дихаємо брудним повітрям, п'ємо воду, у кращому випадку очищену якимись технічними методиками, живемо в умовах постійного шуму, нервових зривів та стресів, несприятливих кліматичних умов, швидкого, безладного і нераціонального харчування. З нашого раціону зникли величезна кількість рослин, свіже м'ясо, натомість з'явилося заморожене або у виді напівфабрикатів.

А що нам сьогодні пропонує наука і медицина? БАДи - біологічно активні добавки, які, погодьтеся, за останні п'ять років стали реальним і найважливішим елементом сучасного життя. А вибрати серед такого розмаїття препаратів найбільш корисні, поживні і смачні допоможуть спеціалісти. У Рівному працює офіційний представник науково-лікувального фітоцентру «Авіцена» Лариса СИМОНОВИЧ, яка розповіла кореспонденту «РР» про найсучасніші препарати, розроблені НЛФЦ «Авіцена», що допомагають підвищити опірність організму несприятливим впливам навколишнього середовища, а також знизити ризик розвитку онкологічних і серцево-судинних захворювань. Головною перевагою БАДів фітоцентру є те, що вони розроблені на основі природних рослинних екстрактів і порошків-концентратів з натуральної сировини. До того ж, фітоцентр має сучасне технічно оснащене виробництво, яке дозволяє отримати високоякісні препарати, а також забезпечує виготовлення і фасування чаїв, розфасовку БАДів у вигляді порошків і таблеток, профілактично-гігієнічні засоби у вигляді екстрактів, фітосупозиторіїв і шампунів.

БАДи на основі концентратів овочів

Як відомо, дієта з високим вмістом фруктів і овочів сприяє зниженню ризику розвитку злоякісних пухлин. Сучасна наука змогла ідентифікувати деякі з біологічно активних речовин, що містяться в овочах і фруктах, і представити у вигляді таблеток і порошків. Звичні для кожного з нас набори - висушені буряк, гарбуз, морква, - в такому вигляді значно смачніші, ніж скажімо, свіжий сік із них, поживніші (2 ч. ложки порошку сушених овочів рівноцінні 1 кілограму сирих) і головне - засвоюються миттєво. Таблетки користуються великою популярністю, адже це натуральна їжа, природний продукт, який при регулярному вживанні починає працювати як справжній лікувальний препарат.

Яку ж продукцію з овочів пропонує фітоцентр «Авіцена»? Це, зокрема таблетки з буряка «Бетанол - Здорові судини», з моркви - «Каротинин - Здорові очі», з гарбуза - «Тиквенол-Т», а також порошок із суміші цих овочів «Вітамінний коктейль».

Таблетки «Бетанол» (на основі концентрату коренеплодів буряка звичайного) позитивно впливають на обмінні процеси в організмі, нормалізують роботу щитоподібної залози, запобігають утворенню тромбів, відновлюють мікрофлору кишківника; ефективні при недокрів'ї; запобігають порушенням травлення, пов'язаних при переїзді з одного кліматичного поясу в інший зі зміною якості води. Регулярне вживання таблеток стабілізує стан серцево-судинної та травної систем, підвищує працездатність, покращує сон, а також нормалізує тиск у стресових ситуаціях. Ще одна важлива перевага «Бетанолу» - він ефективно заміняє таблетки від головного болю. Крім того, прийом 6 таблеток рівноцінний 500 грамам свіжого буряка.«Каротинин» (на основі концентрату коренеплодів моркви) рекомендується при загальному знесиленні, для збереження зору та зміцнення сітківки ока; при хворобах серцево-судинної і сечостатевої систем, цукровому діабеті та кровотечах. Відомо, що морква - унікальне природне джерело речовин, зокрема вітаміну А, які організм не здатний самостійно виробляти, і отримує тільки з їжею - покращує роботу мозку та легенів, корисна при анемії. «Тиквенол-Т» (на основі концентрату м'якоті гарбуза) використовують як послаблювальний, жовчогінний, сечогінний засіб. Вживання гарбуза сприяє схудненню, підвищенню тонусу нервової системи, очищенню крові, стимуляції наднирників, корисне при безсонні. Людям, які страждають на серцево-судинні і ниркові захворювання, що супроводжуються набряками, а також хворим на подагру, хронічні холецистити, запори потрібно з'їдати 1 кілограм вареної чи печеної м'якоті гарбуза, який можна замінити прийомом таблеток «Тиквенолу-Т».

То як, тепер ви не сумніваєтеся, що БАДи - найкраща альтернатива для сучасної активної людини? Тож, якщо ви хочете зміцнити своє здоров'я, шукайте препарати фітоцентру «Авіцена» в аптеках, фітоаптеках та центрах БАД.

За додатковою інформацією щодо вживання звертайтеся в методичний кабінет НЛФЦ «Авіцена» за адресою: м.Рівне, вул.Київська, 36, офіс 928. Тел. 8 (0362) 26-19-96

09.02.2006



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2006p. 
На головну сторінку