Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №432 від 21.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Трофимчук - новий начальник митниці

З 18 січня на посаду начальника Рівненської митниці призначили Трофимчука Валерія Федоровича. Свою роботу в установі він розпочав у листопаді 1993 року. За цей час пройшов всі щаблі службової кар’єри - від посади інспектора до заступника начальника митниці.

Степан Яблонський, який очолював митницю до цього, пішов на пенсію.

У березні запрацює “Злата Плаза”

Замість колишнього Будинку Одягу у Рівному незабаром з’явиться торговельний центр “Злата Плаза”. Функціональність центру складатиметься з продовольчого супермаркету, аптечного магазину, великих магазинів з найрізноманітнішим асортиментом: канцелярія, одяг, взуття, книжки, сувеніри тощо.

У школі з’явиться музей

У рівненській загальноосвітній школі №15 планують відкрити музей-бібліотеку “Просвіта Рівненщини ім.Т.Шевченка”. Передбачається, що фонд музейних експонатів, які складуть основу експозиції та бібліотеки про розвиток просвітянського руху в області, нададуть навчальні заклади міста та Рада міського об’єднання товариства “Просвіта”.

Звіт “Різдвяних піснеспівів”

У свято Водохреща в рівненському драмтеатрі відбувся звітний концерт пісенного фестивалю “Різдвяні піснеспіви”. Тут нагороджували і переможців ІІІ-го Всеукраїнського творчого конкурсу “Різдвяна “Зуза”, який став гармонійним доповненням фестивалю. З-поміж десятка заходів, які провела мистецька галерея “Зуза” протягом різдвяних свят, наймасштабнішим став всеукраїнський творчий конкурс, який об’єднав багатьох митців України.

Гран-прі фестивалю отримав Ростислав Звягінцев за роботу “Лютневий дзвін”.

Бажаючих будуватися зростає

Незабаром у Рівному на вулиці Жукова можуть з’явитися одноквартирні будинки. Викладати кошти за 200-500 квадратних метрів новозбудованого житла доволі проблематично, тому завзяті будівельники пішли назустріч людям. Кімната - одна, обігрівати - недорого, а живеш у власному будинку. Коли розпочнеться зведення новобудов - невідомо, однак землю для цього міська рада вже виділила - 16 соток в оренду на 25 років.

Вечір пам’яті Василя Червонія

Зазвичай 14 січня Василь Червоній гуртував своїх друзів і побратимів на святкування. Цьогоріч вони зібралися самі, щоб вшанувати пам’ять про нього. Вечір під назвою “Чуєш, брате мій!” проходив у вщент заповненій залі, де можна було побачити політичних побратимів, друзів та соратників Червонія.

Рівненський журналіст зняв фільм

Нещодавно відбулася презентація документального фільму “Кікбоксинг: від азів до вершин”. Це дебютна робота рівненського журналіста Володимира Миколайчука.

Стрічка, яка охоплює етапи зародження, становлення та розвитку рівненського кікбоксінгу, розкриває сутність цього виду спорту.

21.01.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2010p. 
На головну сторінку