Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №226 від 09.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перегони-2006

«Реформи і порядок» визначили п'ятірку лідерів

А от угоди між ПРП та обласним осередком «Пора» не відбулося

На конференції Рівненської обласної організації партії «Реформи і порядок», яка відбулася минулої неділі, до Рівненської обласної ради висунуто 31 особу. Було названо і першу п'ятірку виборчого списку кандидатів у депутати.

Як повідомила депутат Рівненської міської ради Євгенія МОСІЮК, на конференції відбулося також затвердження уповноважених осіб для представництва в роботі у виборчій територіальній комісії. Проте не було укладено угоди між партією та обласним осередком «Пора».

За словами пані Євгенії, основною причиною, яка не дозволила дійти спільної згоди, стало те, що в разі підписання угоди між «Порою» та ПРП на обласному рівні, представники двох районів (Рівненський, Гощанський) і двох міст (Кузнецовська та Рівного) не зможуть брати участь у виборчих перегонах 2006 року. За роз'ясненням ЦВК, підписання подібної угоди на обласному рівні зобов'язує їх йти на вибори лише у блоці, або взагалі відмовитися від участі у перегонах.

Євгенія Михайлівна повідомила, що всі члени ПРП - професіонали високого рівня у своїй галузі та відомі люди нашої області. Вони далеко не перший рік у рядах «Реформ і порядку», тому добре розуміють позиції партії, усвідомлюють проблеми, які турбують жителів регіону і які необхідно вирішити найближчим часом.

Що ж до складу першої п'ятірки виборчого списку кандидатів у депутати до Рівненської обласної організації партії «Реформи і порядок», то очолила її Євгенія Мосіюк, начальник Рівненського обласного управління у справах захисту прав споживачів, яка працює в партії з 2000 року. Другим у списку є Володимир Рачинський, начальник охорони в Національному університеті водного господарства та природокористування, голова міської організації ПРП. Одразу за ним у списку йде директор Гощанської гімназії, депутат трьох скликань Гощанської районної ради Валерій Скоцик, який у партії з 1998 року. Номер чотири у списку кандидатів у депутати - нині діючий депутат обласної ради Богдан Галета, який працює директором ТзОВ «Меркурій-Україна», а в ПРП з 2000 року. І замикає першу п'ятірку Георгій Сікора, приватний підприємець, який в партію «Реформи і порядок» прийшов у 2001 році.

09.02.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2006p. 
На головну сторінку