Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №432 від 21.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подія

Від азів до вершин

От уже десять років кікбоксинг успішно розвивається на Рівненщині. Упродовж такого нетривалого проміжку часу цей бойовий стиль перетворився із просто виду спорту у своєрідну культуру.

На честь десятої річниці зародження цієї культури в області за спільної ініціативи Рівненської обласної федерації кікбоксингу та однієї із місцевих телекомпаній було створено двадцятихвилинний документальний фільм “Кікбоксинг: від азів до вершин”.

Фільм охоплює етапи зародження, становлення та нинішнє становище рівненського кікбоксингу.

Відеоробота журналіста Володимира Миколайчука розповідає про усі найпомітніші успіхи цього виду спорту упродовж останніх років, відомих рівненських спортсменів, їхню методику тренувань та секрети успіху, розкриває сутність цього виду спорту.

Героями фільму стали визначні постаті рівненського кікбоксингу: тренер ДЮСШ №5 Олег Герман, директор ДЮСШ №5 Юрій Марчишин, тренер центру бойових мистецтв Будокан Ростислав Саєнко, доцент кафедри фізичної культури та спорту МЕГУ Анатолій Бардусов.

“Кікбоксинг: від азів до вершин” - короткометражна стрічка про наполегливість, силу волі та духу, про те, як досягти успіху у спорті.

Не міг автор стрічки обійти увагою і, власне, спортсменів - Романа Кроля, Назара Смолярчука та гордості Рівненщини кікбоксерської - Ігора Гуцалюка.

Останній, до слова, справді досяг чималих вершин упродовж своєї спортивної кар’єри. Зокрема, золото чемпіонату Європи 2006, п’ять медалей чемпіонатів світу серед дорослих, остання з яких здобута влітку минулого року.

Диски із записами фільму будуть передані до спортивних шкіл міста.

21.01.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2010p. 
На головну сторінку