Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №433 від 27.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Об’єднання

Левко Лук’яненко закликає об’єднатися навколо Тимошенко, щоб “зупинити антиукраїнську орду Януковича”

“Зупинити навалу антиукраїнської орди на чолі з Віктором Януковичем зараз може лише Юлія Тимошенко”, - заявив у зверненні до співвітчизників автор Акту про проголошення незалежності України, патріарх української політики Левко Лук’яненко

81-річний Лук’яненко наголошує, що в першому турі утримався від публічних закликів на адресу будь-якого кандидата. Але тепер, коли до “влади знову намагаються прийти антиукраїнські, кримінальні сили”, справжні патріоти мають згуртуватися проти Януковича.

Лук’яненко закликає не слухати тих, “хто радить 7 лютого залишитися вдома, адже низька явка виборців на Заході та в Центрі вигідна Януковичу, бо тоді спантеличені його пропагандою мешканці Сходу та Півдня прийдуть дисципліновано на дільниці та складуть ту більшість, яка потрібна для перемоги Януковича”.

“Немає такого кандидата, який зветься “проти обох”. Є Янукович та Тимошенко, і Президентом стане хтось один із них. Хто саме - залежить від нас з вами”, - звертається до виборців Лук’яненко та просить не прислухатися порад тих, хто рекомендує голосувати проти обох кандидатів.

Він констатує, що, на жаль, демократичні сили не спромоглися визначити єдиного кандидата на старті виборчої кампанії; за них це зробили виборці, які вивели в другий тур Юлію Тимошенко.

“Доля обрала саме цю жінку, аби дати шанс зупинити навалу антиукраїнської орди на чолі з Януковичем. Їй потрібна наша допомога. Врятуймо Україну разом!” - закликає Лук’яненко.

“Партія регіонів готується до фальсифікації виборів. Знову обман і злочин. Давайте покладемо кінець цій неправді. Прийдіть, обов’язково прийдіть на виборчі дільниці й проголосуйте самі, щоб за вас це не зробили фальсифікатори. Не віддайте владу тим, хто не дбає про Україну та її громадян, а лишень про самих себе!” - додає він.

Лук’яненко підкреслює, що президентство Януковича може стати всесвітньою ганьбою для України. На думку політика, “некультурний і малоосвічений, неукраїнський за духом чоловік, що плутає прізвища російської поетеси Ахматової з донецьким олігархом Ахметовим, який далекий від знання української літератури, культури й української національної історії - не може очолити велику європейську державу”.

“Оточення Віктора Януковича, яке й буде визначати його політику, повністю просякнуте ненавистю до всього українського. Вони мріють надати російській мові статус державної, що призведе до фактичного знищення української мови”, - переконаний Лук’яненко.

“Неспростовним фактом залишається те, що Віктор Янукович був двічі засуджений за кримінальні злочини - за крадіжку та розбій. Жодна країна світу не має глави держави з подібним минулим. Лідер жодної цивілізованої країни не сприйме за рівного собі президента з такою ганебною біографією”, - зазначається у зверненні багаторічного політв’язня радянських концтаборів, якому важко уявити собі портрет Януковича в кабінетах органів Міністерства внутрішніх справ, у школах та інших навчальних закладах, у кабінетах начальників колоній, а також його, як Верховного головнокомандувача Збройних Сил України.

27.01.2010Микола НАУМЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2010p. 
На головну сторінку