Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №226 від 09.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У повному складі

Щаслива родина, заможні люди, міцна держава

Саме під таким гаслом минулої п'ятниці, 3 лютого, в Рівненському Палаці дітей і молоді відбулася конференція обласної організації «Партії регіонів».

Відкриваючи партійну конференцію, голова РОО «Партії регіонів» Василь БЕРТАШ, зокрема, сказав: «Нині ми стоїмо на порозі грандіозних змін в Українській державі. І від того, який вибір ми зробимо, залежить майбутнє нашої країни, тобто майбутнє кожного з нас».

- Наша мета - відповідально і професійно захищати права і свободи, добробут і безпеку жителів регіону. Сконсолідувавши владу і громаду, «Партія регіонів» створить такий порядок, який відповідатиме інтересам людей, забезпечить мешканцям області достаток, моральний і соціальний комфорт, - відзначив у своєму виступі Василь Михайлович. - Люди не повинні потерпати від безвідповідальних дій влади, непрофесійних управлінських рішень. Тому «Партія регіонів» за те, щоб владу контролював народ, а регіони мали особливий статус і значне розширення повноважень та свобод.

В урочистій атмосфері керівництво обласної організації партії відзначило найактивніших її членів та вручило партійні квитки поповненню. До слова, нинішнього року кількість активних прихильників політики, що її проводить «Партія регіонів», значно зросла як у Рівному, так і загалом у області.

Кульмінацією заходу стала презентація першої десятки кандидатів у депутати обласної ради. До неї увійшли голова Рівненської обласної організації «Партії регіонів» Василь Берташ, завідувач урологічним відділенням Рівненської обласної клінічної лікарні Володимир Кисіль, генеральний директор ТОВ «Барс» Анатолій Юхименко, секретар єпархіального управління Української Православної Церкви Іван Солодчук, перший заступник голови Рівненського обласного відділення «Партії регіонів» Юрій Кічатий, член «Партії регіонів» Микола Красько, завідуюча виробничою практикою Рівненського державного гуманітарного університету Тамара Мазяр, головний редактор газети «Вільне слово» Андрій Бабінець, головний лікар вузлової лікарні залізничної лікарні м.Сарни Іван Усік, голова СВК «Селянський» Корецького району Ростислав Сухий.

Щоб привітати учасників конференції, в Рівне завітали члени партії, народні депутати Павло Сулковський і Тарас Чорновіл, які після закінчення партконференції відповіли на запитання місцевих журналістів. Тарас Чорновіл, зокрема, розповів, що, відвідуючи Західні області України, він помітив тенденцію до зміни симпатій виборців на користь «Партії регіонів». Нардеп упевнений, що «після виборів «Регіони» зможуть провести в депутати Верховної Ради не менш ніж половину від загальної чисельності, а відтак матимуть змогу вирішувати всі ті проблеми, які виникли через некваліфікованість чи бездіяльність діючого та попереднього урядів».

09.02.2006Ганна ТЕПЛЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2006p. 
На головну сторінку