Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №434 від 04.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Проголосуймо за Україну, за європейський вибір Українського народу!

Звернення представників громадської та наукової еліти Рівненщини, які у першому турі президентських виборів голосували за Віктора Ющенка, до виборців області

Ми, як і ви, у першому турі віддали свої голоси за діючого Президента України Віктора Ющенка. Ми є частиною тих його прихильників, віра яких у кращу Україну зародилася в часи Майдану. Всі роки після цього співпереживали, як втілюються гасла того всенародного віча, що сколихнуло весь світ. Ми підтримували кроки Віктора Ющенка, спрямовані на зміцнення суверенітету нашої держави, його прагнення відкрити глибини української історичної слави. Саме тому хотіли, щоб і надалі він був главою держави.

Зараз нам треба відкинути емоції і думати, хто має право замість нього зайняти найвищий пост. Давайте подивимося у літо-осінь 2004 року, тобто, згадаємо аргументи історії.

Хто був поруч із Віктором Ющенком на площах міст Здолбунова, Дубна, Острога та інших українських населених пунктів? Звичайно, Юлія Тимошенко. Це вона помахом своєї тендітної руки, наче чайка крилом, ніби відводила від кандидата на пост Президента всяку облуду, наговір, брехню та інсинуації.

І склалося так, що долею їй судилося продовжити перетворення. Тому ми звертаємося до вас, співвітчизники, надати такий шанс Юлії Тимошенко.

Забудьмо розбіжності і не даймо збутися гіршим прогнозам.

04.02.2010З повагою до вас, Ярослав СВЕРЛЮК - професор Рівненського державного гуманітарного університету Тарас МИКИТИН - кандидат технічних наук Катерина ШЕВЧУК - кандидат філософських наук Юрій МАРЧУК - кандидат педагогічних наук, доцент Рівненського державного гуманітарного університету



Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2010p. 
На головну сторінку