Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №434 від 04.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оказія

Збила на смерть та зникла?

Вночі 30 січня до чергового по управлінню Державтоінспекції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі “Київ-Чоп”, що пролягає через селище Гоща, лежить смертельно травмований пішохід. Без голови… Втім, жодною автівки, яка могла бути причетною до ДТП, поряд не було. Тож правоохоронці розпочали “полювання”.

На пошуки автомобіля відразу направили кілька екіпажів працівників Державтоінспекції. Через певний час автомобіль та водія знайшли і затримали. Цікаво те, що пошкоджений автомобіль був уже завантажений на евакуатор, і готовий до відправлення в місто Київ. Про збитого її автомобілем чоловіка 30-річна жителька Закарпаття клялася, що нічого не знає.

За інформацією прес-служби УДАІ в Рівненській області, дорожньо-транспортна пригода у Гощі сталася близько опівночі. За попередніми даними, 30-річна Марта, жителька міста Виноградів Закарпатської області, керуючи автомобілем “Чері”, їхала зі сторони міста Київ у напрямку Рівного. На швидкості легковик збив 46-річного жителя Гощі Валентина, який незрозумілом чином з’явився на дорозі. Удар був настільки потужним, що чоловік від отриманих тілесних ушкоджень відразу загинув на місті пригоди.

30-річна Марта після скоєння ДТП з місця пригоди зникла. Однак жінка досі стверджує, що нікого не збивала, а відтак і з місця ДТП не зникала.

- Коли їхала дорогою, то людину не бачила. Відчула удар, але подумала, що то собака, - виправдовувалася згодом затримана Марта. - Від’їхавши далі, машина перестала слухатися, і ми зупинилися. Я думала, як найліпше дістатися Києва, тому викликала трейлер… Раптом нам сказали, що ми збили чоловіка. Але ми навіть не бачили, що то людина йшла, нічого не чули.

Наразі автомобіль затримали і доправили в Гощанський РВ УМВС. По даному факту ведеться слідство.

04.02.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2010p. 
На головну сторінку