Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №226 від 09.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Людському розуму межі немає...

Піраміда на восьмому поверсі,

або Як досягнути нірвани у домашніх умовах

Інженер-конструктор Олексій Борисенко не перестає дивувати редакційний колектив і читачів “Рівне-Ракурсу”. Нагадаємо, спочатку він зробив невеличку піраміду - копію Хеопса, куди клав тупі ножиці, які через добу-дві загострювалися. Потім змайстрував півметрову хлібничку-піраміду, де хліб не псується тижнями.

А сьогодні в його спальні над ліжком стоїть велика чотириметрова піраміда, під якою він спить. “Зранку встаю, як народжений вдруге, - пояснює пан Борисенко. - Хочете й собі спробувати?”

Звісно, що кортіло, ну, хоча б не полежати, а посидіти в піраміді, і я погодилася. “То які проблеми? Приходьте!” - запросив рівненський конструктор до себе додому.

Розклавши алюмінієву піраміду на підлозі у залі, розмістив її з допомогою компаса гранню на північ.

- Ну що ж, заходьте! Сідайте або стійте, як вам буде зручніше. Можете заплющити очі й помедитувати, як це робили фараони. До речі, фараон Рамзес, медитуючи й тримаючи два циліндри в руках - з міді та цинку, - міг бачити, що робиться в усьому Єгипті. Йому в цей час відкривався внутрішній зір, - пояснив Олексій Анатолійович, простягаючи мені такі ж циліндри. - В мідному циліндрі знаходиться магніт, а в цинковому - вугілля. Ці два елементи дають можливість підключитися до магнітного поля Землі.

- Коли я виготовляв ці циліндри, то у мене виникла проблема, де взяти вугілля, - пригадує чоловік. - Отож, пішов я на вулицю, зупинив тролейбус і попросив водія дістати з електричних проводів трохи вугілля. Той без питань погодився, і ми розійшлися, тільки пасажири довго не могли зрозуміти, що ж там відбувалося... Зізнаюся, інколи мені подобається дивувати людей, звичайно, у хорошому розумінні цього слова. Ну що, почнемо медитацію?

Олексій Борисенко, який має диплом “Контактера з космосом”, “Біоенерготерапевта”, “Магістра Білої Магії”, почав промовляти мантру, і я відчула, як моїм тілом пройшли вібрації. Здалося, що воно коливається, наче маятник, а перед очима з’являлися незрозумілі образи. Помедитувавши хвилин двадцять у йогівській позі “лотоса” із циліндрами фараона, я відчула легкість у тілі, свідомість наче посвітлішала, реально відчувся внутрішній спокій.

- Піраміда справді живить людину енергією, - продовжив Борисенко. - Інколи я прокидаюся серед ночі й змушений знімати з-над ліжка конструкцію, бо відчуваю надлишок енергії. Піраміду можна порівняти, наприклад, із зарядкою до мобільного телефона.

- А чи можна до вас завітати бажаючим?

- Звичайно, можна. Двері завжди відчинені. Аби тільки віра була.

09.02.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2006p. 
На головну сторінку