Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №434 від 04.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Проголосуймо за Україну, за європейський вибір Українського народу!

Звернення представників громадської та наукової еліти Рівненщини, які у першому турі президентських виборів голосували за Арсенія Яценюка, до виборців області

Пригадаймо, як ми вітали появу на політичній арені лідера “Фронту змін” Арсенія Яценюка. Нам імпонує його наполегливість, вміння чітко ставити завдання і досягати результату. Незважаючи на підсумки першого туру, ми впевнені й зараз, що політична фігура Арсенія Яценюка у майбутньому буде досить помітною в нашій державі.

Проте сьогодні, вочевидь, ще не його зоряний час.

Сьогодні ми прийняли рішення, яке закликаємо зробити і вас, - голосуйте у другому турі за Юлію Тимошенко. Її перемога на виборах означатиме, що буде відкрито сприятливий шлях у видатне політичне майбутнє такого лідера, яким є Арсеній Яценюк.

У другому турі почнемо все спочатку і віддамо голоси за платформу Юлії Тимошенко, платформу, що фундаментально збігається з програмними цілями керівника “Фронту змін”.

Сьогодні розпускаються брехні про те, що кого не обирай із двох фіналістів - все одно нічого не зміниться, бо вони, мовляв, нічим не відрізняються. Отже, хтось хоче в нас безцеремонно і цинічно відібрати наш шанс, і таким чином не дати Юлії Тимошенко можливість зміцнити незалежність України, відродити історичну правду національно-визвольних змагань, стати на захист нашої культури і мови, утвердити правосуддя.

Не даймо себе загнати у кут глухого минулого!

04.02.2010З повагою до вас, Ігор ДЕСЯТНИЧУК – завідувач кафедри історії України Рівненського державного гуманітарного університету Людмила ВАЛЮХ - кандидат історичних наук Тетяна КУЗЬМА - кандидат історичних наук Руслан ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ - кандидат історичних наук



Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2010p. 
На головну сторінку