Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №435 від 11.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вибороли

Перемогу здобули шляхом фальсифікацій?

Перемогу здобули шляхом фальсифікацій?

Результати другого туру виборів ще раз показали, наскільки вони були брудними і підкупними. Про це говорить депутат Рівненської обласної ради, голова фракції БЮТ в Рівненській облраді Микола КУЧЕРУК. “Очевидною демократичною зброєю нашого опонента у виборах на пост глави держави стало споювання свого електорату, - зазначає він. - Всі очевидні факти вказують на те, що ми, на жаль, не змогли провести демократичних виборів”.

Те, з чим зіштовхнулася наша країна в результаті так званих демократичних виборів, не дає підстави говорити, що “війну” завершено. Рівненські політики переконують, що все стане зрозумілим після керівництва новообраного президента, а як показав вибір Східної України, ним став Віктор Янукович.

Помічник народного депутата України Марія КОНОЩУК навела приклад порушення, яке виявили при проведенні другого туру виборів: “Керівництво “Рівнеазоту” напередодні дня голосування опитувало працівників підприємства про те, де та на яких дільницях вони голосуватимуть, при цьому наголошуючи, що результати волевиявлення їм все одно будуть відомі”.

Тепер нехай кожен себе запитає: якою буде Україна з Президентом Януковичем? Чи зміниться обличчя України на міжнародній арені? Що чекає на країну, за яким курсом вона рухатиметься як у своїй зовнішній, так і внутрішній політиці? Пані Конощук переконана, що Янукович у ролі глави держави не зовсім підходить нашому регіонові.

“Люди не хочуть жити “по поняттях”, вони хочуть жити за законом”, - додає пані Марія.

В обласному осередку БЮТу найбільше схвильовані поведінкою церков Московського патріархату, які вели прямі агітації за лідера Партії Регіонів у переддень виборів. “Але мова не про те. Скажіть, будь ласка, що ж це за церква, яка напряму агітує за кандидата, який гвалтував жінок і крав шапки”, - переконують біло-сердечні. Також у БЮТі обурені тими людьми, які спокусилися і взяли гроші, щоб проголосувати за біло-голубих, а відтак для бютівців вони стали людьми без моральних устоїв.

Не пасе задніх і Партія регіонів. Біло-блакитні також заявляють про численні фальсифікації під час другого туру виборів президента України. І звинувачують у них команду Тимошенко. Згідно із заявою партії, опублікованою на їх сайті, “Тимошенко жульничает в 17-ти округах”.

“Анализ объективной информации о ходе определения результатов голосования во втором туре выборов Президента Украины дает основания считать, что штаб Юлии Тимошенко спешно готовит масштабную фальсификацию результатов выборов на западе Украины”, - говориться у заяві.

Регіонали підкреслють, що “попытки Тимошенко фальсифицировать результаты выборов на западе Украины сопровождаются попытками не дать установить подлинные результаты голосования на юге и востоке страны, а также по Украине в целом”.

11.02.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.02.2010p. 
На головну сторінку