Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №437 від 25.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Коханню все до снаги

В області 10 нареченим (чоловікам) та 50 нареченим (жінкам) за рішенням суду знизили шлюбний вік. Наймолодші наречені проживають у Корецькому, Радивилівському, Рокитнівському, Сарненському районах. Їм виповнилося по 15 років. Найстаршій нареченій - 80 років, вона проживає у Рівному.

Дубенський замок - у картинах

Нещодавно у Дубенському замку відкрили виставку вишиваних картин.

Авторами вишиваних картин є знана в області майстриня Ганна Бабич та її донька Леокадія Загальська. На спільній виставці вишивальниць представлено картини на різножанрову тематику.

Пенсії виплатять

Як повідомляє головне управління пенсійного фонду у Рівненській області, станом на 23 лютого поточного року вже виплачено понад 200 мільйонів гривень пенсій. Якщо перебоїв з фінансуванням не буде, їх виплату обіцяють закінчити вже до кінця цього тижня.

Куди поділася дешева гречка?

За останню декаду лютого в області, як і по всій Україні, майже удвічі зросла в ціні найкорисніша крупа - гречка. Аграрії стверджують, що дефіцит гречки визваний тим, що її мало посіяли. Проте людей заспокоюють - якщо вітчизняної гречки не залишиться, нам її завезуть із Китаю, де її не їдять, а пташок годують.

З шифером, але без роботи

Минулого тижня близько сотні працівників “Волинь-ШИФЕР” залишилися без роботи. Офіційного скорочення не відбулося, оскільки звільнені працівники не були в штаті підприємства. У райдерж-адміністрації говорять, що шифер припинили виробляти через кризу. Проте на складах нереалізованої продукції більше ніж достатньо, чекають лише замовлення.

25.02.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2010p. 
На головну сторінку