Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №437 від 25.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вголос

“Янукович - нелегітимний президент”

Минулої середи народний депутат України від БЮТ Юрій ПРОКОПЧУК розповів, що БЮТ ніколи не визнає Януковича як ле-гітимного президента України. І те, що його перемога будувалася виключно на фальсифікаціях, Тимошенко намагалася довести як факт у судовому порядку.

Для цього команда Тимошенко представила на розгляд суддів Вищого Адмінсуду України свідчення про маніпуляції з включенням-виключенням громадян до електронного реєстру виборців та якість самого реєстру; незаконне включення людей у списки для голосування безпосередньо в день виборів; голосування за межами дільниць без належних за Законом підстав; надання безкоштовних послуг по масовому підвозу громадян автобусами з символікою Януковича до виборчих дільниць, в процесі чого відбувалися підкуп виборців та незаконна агітація за лідера ПР; незаконне вкидання бюлетенів за Януковича його представниками у ДВК у східних та південних областях; розбіжність між даними, зафіксованими у протоколах, та кількістю бюлетенів, дійсно вкинутих за Януковича у більшості виборчих округів АРК та інших регіонах південного сходу країни.

- На превеликий жаль, контрольований командою Януковича суд, користуючись міркуваннями політичної доцільності, а не юридичної логіки, підійшов до розгляду аргументів Тимошенко поверхово і фактично відмовився брати до уваги підготовлені представниками її команди факти порушень, - наголосив Юрій Прокопчук. - Тому, зрозумівши безперспективність проведення об’єктивного і незаангажованого судового процесу, Юлія Тимошенко була вимушена відкликати свій позов.

25.02.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2010p. 
На головну сторінку