Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №438 від 04.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Призначення

Кому Катульський перейшов дорогу?

Чимось недогодив обласним депутатам теперішній в.о директора “Рівнеоблводоканалу” Ігор Катульський, а відтак його призначення можновладці чи-то перенесли, чи-то взагалі відклали подалі.

Спершу своє явне невдоволення виказав керівник фракції “Партії регіонів” в обласній раді Анатолій Юхименко, буцімто кадрові питання потрібно відкласти до обрання нового очільника області. “Я проти кандидатури Катульського нічого не маю, він нормальний чоловік, але прошу поки що цього питання не підтримувати”. Не до душі стала освіта пана Катульського заступникові губернатора Степанові Павлюку, - мовляв, не місце йому на цій посаді із таким багажем знань. Тут-то вже голові обласної ради Олександрові Данильчуку не лишалося нічого, як лише заступитися за пана Ігоря: “У свій час пан Катульський закінчив університет нафти і газу, а вода, якщо хтось не знає, теж тече по трубах. Тому треба визначатися із директором, кандидатура, як на мене, найкраща”. Також голова облради додав, що своїми діями “Партія регіонів” в особі Анатолія Юхименка проводить ніщо інше, як диктатуру.

Пристав на сторону “регіоналів” і в.о. губернатора Рівненщини Юрій Благодир: “Посада ця відповідальна, тому нам необхідно обрати надійну людину. Саме тому, для загальної користі, треба почекати, а вже на наступному засіданні ухвалити нового директора. Кандидатура Катульського не є винятком”.

Затягування із затвердженням кандидатури директора водоканалу увірвало терпець керівникові обласного осередку партії “БЮТ” Миколі Кучеруку: “Та нормальний він чоловік, чого ви до нього причепилися? Катульський пройшов всі можливі комісії та вимоги, не розумію, до чого вся ця метушня?”. Цієї позиції дотримується і Олег Ковальчук: “Та давайте вже підведемо до завершення цю тяганину і дамо підприємству нормально працювати”.

Та скільки не вмовляли одні інших, так до консенсусу ніхто й не дійшов. Питання призначення Катульського не отримало потрібної кількості голосів, а саме - 41. Тож місце директора водоканалу залишили вакантним до наступної сесії.

04.03.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2010p. 
На головну сторінку