Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №438 від 04.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З любов’ю

Свято весни у дитячому будинку

У всіх нас є спогади про тепло материнських рук, про татові казки на ніч, про жарти та сімейні свята. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються найтеплішими згадками про дитинство.

Дітки з Рівненського спеціального дошкільного дитячого будинку позбавлені всього цього. Саме для того, щоб віддати їм хоч краплинку своєї душі, тепла та любові, активна молодь міста з партії Єдиний Центр час від часу навідується до дитбудинку. Молоді люди граються з дітьми, співають та малюють.

На цей раз приводом для зустрічі послугувало Свято весни, яке всі відзначили 1 березня. До діток на свято завітали казкові герої: клоун, бджола та Весна. Всі чудово провели час, граючись у різноманітні ігри. Зустріч весни проводилася у вигляді змагань між командами.

Всі діти, які є вихованцями закладу, отримали подарунки, а саме: соки, фрукти та солодощі. Не залишився поза увагою жоден малюк.

Нагоду допомогти дітям-сиротам і позбавленим батьківської уваги та ласки має кожен, хто носить у серці добро і любов.

Проведення свята було б неможливим без підтримки депутата Рівненської міської ради, голови бюджетної комісії Сергія Паладійчука, підприємства “Рівнеопторг” та компанії “Каприз”.

Сама молодь переконана, що головне - щоб кожна дитина у нашій країні відчувала себе щасливою.

04.03.2010



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2010p. 
На головну сторінку