Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №438 від 04.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Із самогоном - на дачу

Дільничні інспектори затримали на автостанції “Залізнична” у Рівному 67-річного Олександра - пасажира маршрутного таксі сполученням “Рівне-Хотинь”. В сумці у чоловіка знайшли дев’ять літрів рідини із характерним запахом самогону. Як пояснив сам Олександр, він віз “оковиту” на дачу для власного споживання.

Перелік викраденого росте

Перелік одягу, який 24-річна рівнянка Ірина викрала з магазинів обласного центру упродовж минулого року, днями поповнився чоловічою дублянкою, жіночими норковою шубою й шкіряною курткою, двома парами чоловічих джинсів… Про це дівчина, котра на даний час перебуває в ІТТ Рівненського МВ, повідомила в черговій “партії” явок з каяттям.

З-під потягу до лікарні

До Дубенської центральної районної лікарні госпіталізували жительку селища Чорноморське Одеської області, 28-річну Оксану. У дівчини діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Як з’ясували правоохоронці, Оксану травмував потяг у той час, коли вона переходила залізничну колію поза переїздом у селі Кам’яниця Дубенського району.

Затримали любителя мобілок

28-річний рівнянин Юрій зізнався правоохоронцям у крадіжках восьми телефонів, які до цього належали мешканцям обласного центру. Чоловік розповів, що на вулиці звертався до рівнян з проханням зателефонувати та зникав з їх телефонами з місця пригоди. Зараз проводяться перевірки викладених у явках з каяттям фактів.

Крадемо і будуємо?

Дільничні інспектори Володимирецького райвідділу міліції затримали 21-річного жителя села Половці Петра, який викрав 100 кілограмів будівельного каменю, та його 18-річного односельчанина Юрія, який незаконно привласнив будівельну цеглу, що належить місцевому сільськогосподарському виробничому кооперативу.

Впав у річку

Через власну необережність 19-річний рівнянин Тарас впав з мосту в річку Устя, після чого потрапив до центральної міської лікарні із загальним переохолодженням організму. Після надання допомоги потерпілого відпустили додому.

Злочинців не знайшли

У Кузнецовську рятувальники допомагали правоохоронцям відкрити вхідні двері квартири, в якій могли знаходитись крадії. За відчиненими дверима нікого не знайшли.

04.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2010p. 
На головну сторінку