Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №439 від 11.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

У Рівному з’явилася он-лайн мапа

Інтернет-простір Рівного поповнився віртуальною он-лайн картою міста map.rv.ua, яку створили за допомогою сучасних технологій.

- Це перша рівненська інтернет-мапа, яка дозволяє не тільки переглянути інформацію про місто чи знайти потрібну вулицю або будинок, а й дає змогу відвідувачам сайту позначити пам’ятку архітектури, місце відпочинку та й просто магазин або фірму для того, щоб її змогли знайти гості міста, або й самі рівняни, - розповідає один із піонерів інтернет-бізнесу на Рівненщині Роман СТОЯНОВИЧ. - Найближчим часом плануємо ввести таку ж туристичну карту всієї Рівненської області.

Доторкнутися до дива

Відома ікона Божої Матері, яку в народі називають Всемилостивою, знаходиться у Рівному. А саме у храмі святих апостолів Петра і Павла в районі Басового Кута вона пробуде до 27 березня. Серед людей ікона вважається такою, що лікує від будь-якої хвороби, тому доторкнутися до дива бажають чимало прихожан.

“Пульс” запідозрили в обмані

Рівненські антимонопольники порушили справу щодо ТзОВ “Швидка допомога “Пульс”. Товариство підозрюють у недобросовісній конкуренції, а саме - у поширенні оманливих відомостей. Як з’ясували працівники відділення, підприємство поширювало листівки про надання медичних послуг, які насправді не надає.

У тролейбусі, як на маршрутці

Міське управління транспорту та зв’язку розробило проект про встановлення тарифу на проїзд електротранспорту в місті. Наразі він знаходиться на обговоренні.

Згідно з пропозиціями, виконком вирішив встановити граничний рівень рентабельності на послуги, що надаються КП “Рівне-електроавтотранс” розміром у 10 відсотків. Окрім того, запропоновано встановити поетапне збільшення тарифів на транспортні послуги: з 15 квітня по 31 липня вартість проїзду пасажира у тролейбусі становитиме 1 гривню, з 1 серпня по 31 жовтня - 1,25 гривні, з 1 листопада - 1,5 гривні за поїздку.

Зауваження та пропозиції можна надсилати за адресою: м.Рівне, вул.Шевченка, 45, тел. 22-41-91, 22-41-17.

Чистимося до Великодня

Зараз, коли снігові замети залишилися у жахливому минулому, час приступити до суботників. Що більше - то чистішим зустрічатиме Рівне Великодні свята. Традиційно прибирання розпочнуть із району вулиці Набережної поблизу річки Устя. Участь у суботниках можуть взяти усі небайдужі містяни, тим більше, що коштів, без прийнятого бюджету, на таку благородну справу не передбачено.

Жінок багато не буває

38 представниць прекрасної половини людства зібралися днями у Рівненському драмтеатрі, щоб отримати високе звання “Жінка року - 2009”. Переможниць визначали у 18 номінаціях. Про високе досягнення їм щоразу нагадуватиме статуетка княгині Марії Несвицької, яка є незмінним подарунком жінкам-переможницям.

11.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2010p. 
На головну сторінку