Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №439 від 11.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гідний кандидат

Данильчук впливатиме на вибір суддів

Початок сесії ознаменував злагоджену роботу рівненських депутатів, проте дійшовши до десятого питання, зазначеного в порядку денному тридцять другої сесії обласної ради, робота пригальмувала. Проблема стосувалася обрання нового представника від обласної ради до складу атестаційної палати Рівненської обласної кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.

Суперечок з приводу цього питання було чимало, нікому не припадала до душі та чи інша кандидатура, запропонована соратниками. Депутати вже було зневірилися у логічному завершенні цього питання, але з чиєїсь світлої поради пішли на обід радитися. Та й після обіду не дали собі ради, Микола Кучерук ніяк не міг дійти згоди із Анатолієм Юхименком.

Депутати вже було хотіли відкласти це рішення, проте без прийняття на посаду представника від облради виникала загроза залишитися без призначення обласних суддів. Не могли депутати не прислухатися і до аргументів Миколи Кучерука, який сказав: “Так не робиться, не по-мужськи це, треба вибрати”. Від почутого депутати “заворушилися”, і хтось, жартуючи, запропонував кандидатуру голови обласної ради Олександра ДАНИЛЬЧУКА. Можновладці схвалили це рішення, і розпочали голосування. Відтак, обрання пана Олександра схвалила більшість.

11.03.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2010p. 
На головну сторінку