Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №439 від 11.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Самогубство

Повісилася на могилі чоловіка

Мало не весь Костопіль схвилював випадок, який нещодавно стався у райцентрі. На місцевому цвинтарі знайшли тіло літньої жінки, яка покінчила життя самогубством, зав’язавши кінець мотузки-зашморгу на хресті…

Обставини та події, які передували цьому жахливому випадку, з’ясовував старший слідчий слідчого відділення Костопільського райвідділу внутрішніх справ Юрій Регеза. Він розповів, що у 71-річної костопільчанки Анастасії залишилося двоє дітей. Зі своєю донькою загибла мешкала в одному будинку, розділеному навпіл. Син із родиною проживав окремо. Зникнення матері першою виявила саме її донька. Жінка відразу ж зателефонувала до брата і вони почали вдвох шукати Анастасію, обдзвонюючи знайомих. Пошуки виявилися марними.

Вранці діти вирішили піти на кладовище, де близько трьох років тому поховали батька, припустивши, що саме туди могла попрямувати мама. За їх словами, Анастасія після смерті чоловіка не знаходила собі місця, і часто навідувалася до могили коханого… Бабцю й справді знайшли на кладовищі. Вона сиділа на металевій огорожі могили, розташованій неподалік від місця, де покоївся з миром її вірний супутник життя… А у її оселі знайшли передсмертну записку, у якій старенька попрощалася з усіма рідними.

11.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2010p. 
На головну сторінку