Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №439 від 11.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Покаялися

У крадіжці п’яти курей з господарства в селі Корнин Рівненського району в листопаді минулого року зізнався 57-річний місцевий житель Сергій. За фактом, викладеним у явці з каяттям, проводиться перевірка.

А 32-річний здолбунівчанин Артур покаявся у крадіжці двох металевих секцій огорожі з кладовища в селищі Квасилів цього ж району, яку він скоїв наприкінці січня 2010 року.

Обікрав колишню

31-річний житель села Кунин Здолбунівського району викрав з квартири своєї колишньої дружини, що знаходиться у райцентрі, мішок цементу та десять літрів фарби “Сніжка”.

П’яна на залізниці

4 березня близько четвертої години ранку із залізничної колії станції Здолбунів до центральної районної лікарні госпіталізували 33-річну здолбунівчанку Катерину. У жінки лікарі діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки, перелом ребер та інші тілесні ушкодження, а також стан алкогольного сп’яніння. Обставини отримання потерпілою тілесних ушкоджень наразі встановлюються.

Докурився до смерті

Під час пожежі у смт Степань Сарненського району загинув власник господарства, 55-річний Василь. Попередня причина - необережність при палінні.

Травмувався на виробництві

До Кузнецовської лікарні з перелом поперекового відділу хребта госпіталізували 45-річного Анатолія, який працює будівельником на РАЕС. Травми отримав на будівельному майданчику під час падіння з риштування.

Кому дуб, кому - береза

Працівники Зарічненського РВ затримали автомобіль “ГАЗ”, водій якого перевозив 3,5 кубометра деревини породи “береза” за документами, які викликали сумнів у їх дійсності. А у Костопільському районі зупинили автомобіль “Даф” з 19 кубометрами деревини породи “дуб”, знову ж таки без відповідних документів.

Замдекана затримали на хабарі

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали у Рівному заступника декана факультету одного з державних вищих навчальних закладів, який вимагав та отримав 2,3 тисячі гривень хабара від студентів за успішне складання ними іспиту.

11.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2010p. 
На головну сторінку