Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №440 від 18.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

На Макарова - на тролейбусі?

Для блага жителів Рівного міська влада планує прокласти тролейбусну лінію на вулицю Макарова. “Багато місцевих жителів не мають змоги дістатися до найбільшої точки торгівельно-розважальних закладів нашого міста. От через це й виникає необхідність проведення нового тролейбусного маршруту”, - пояснює директор КП “Рівнеелектроавтотранс” Степан ЗАГИНЕЙ. Про те, коли цю пропозицію втілять в життя, поки ще рано говорити.

Бюджет тримається на підприємцях

Сьогодні, у не найкращі для розвитку економіки часи, підприємництво залишається дієвим джерелом поповнення бюджетів різних рівнів. Так, за січень-лютий 2010 року суб’єкти підприємницької діяльності Рівного - фізичні особи поповнили державну скарбницю майже на 2,3 мільйона гривень. Розвиток підприємництва - це не лише додаткові надходження до бюджету, але й можливість надання додаткових робочих місць тим, хто їх потребує, що є досить важливим в умовах економічної нестабільності.

Коса виросла більше метра

Оксана Кулінка стала володаркою найдовшої коси і отримала гран-прі конкурсу “Коса моя - краса моя”, що проходив у рівненському “Хіміку”. Довжина волосся переможниці - 132 сантиметри.

З-поміж 30 учасниць конкурсу найменшій виповнилося всього три роки, тож вона також не залишилася без подарунка і отримала титул “Міс Маленьке диво”.

Міська рада звернеться до Європарламенту

Таке рішення ухвалили депутати на останній сесії. Воно стосується скасування пункту 20 резолюції щодо ситуації в Україні, а саме - піддання сумнівності Закону України про присвоєння Степану Бандері звання Героя України. За основу документа взяли до уваги звернення Івано-Франківської обласної ради.

Собак прилаштують

Тільки-но затвердять державний бюджет, а, відповідно, з’явиться і міський, у Рівному розпочнуть будівництво муніципального притулку для тварин. Щоправда, на кого будуть покладені обов’язки керівника - допоки не відомо. Не знають поки міські обранці і про те, як фінансуватиметься ця програма. Говорять, що гроші на тварин забиратимуть з інших програм.

15 відсотків - за таємницю

За доступ до державної таємниці міський голова Рівного Володимир Хомко та його заступник Олексій Хмилецький отримуватимуть надбавку у розмірі 15 та 10 відсотків посадового окладу, відповідно. Крім цього, Володимир Євгенович матиме додаткових 5 відсотків окладу за звання “Заслужений працівник сфери послуг України”.

“Електронік-Рівне” закрили

Комунальне підприємство Рівного опинилося у скрутному становищі. Через відсутність фінансування працівників санітарно-оздоровчого комплексу звільнили з роботи, і чи відновить “Електронік” свою діяльність у майбутньому - прогнозувати ніхто не береться.

18.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2010p. 
На головну сторінку