Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №440 від 18.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обережно!

На Рівненщині з’явився невідомий звір

На Рівненщині з’явився невідомий звір

Жителі Рівненської області вкрай занепокоєні тим, що останніми днями відбувається у Здолбунівському районі. 12 березня у селі П’ятигори на жінку, яка поверталася з роботи додому, напав невідомий звір. Через півтори години її непритомною та у шоковому стані знайшли місцеві жителі. Від сильного переляку жінка не може ходити.

Люди розповідають, що звір, якого вже встигли охрестити “чупакаброю” душить домашніх тварин, особливо кролів, та випиває з них кров. Для того, щоб попередити подібні випадки, у Здолбунові створили дві пересувні групи із числа працівників райвідділу міліції, рятувальників та громадськості. Вони працюють вдень і вночі. Тим часом на Здолбунівщині ведуться оперативно-пошукові заходи у населених пунктах та навколо них.

Подейкують, що ззовні "чупакабра" схожа на кенгуру, пересувається на задніх кінцівках і має довгі ікла. Зазвичай ця тварина на людей не нападає, харчується кров’ю тварин.

Допоки ситуація із появою невідомого звіра залишається нез’ясованою, працівники міліції просять мешканців Рівненщини бути надзвичайно обачними та намагатися уникати безлюдних місць. Якщо ж ви помітили невідомого звіра, сховайтеся та, по можливості, негайно повідомте про це правоохоронців, адже, можливо, саме ваше повідомлення допоможе якнайшвидше знайти та знешкодити цю тварину.

18.03.2010



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2010p. 
На головну сторінку