Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №440 від 18.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Обласний бюджет покладуть на депозит

Дев’ять мільйонів гривень тимчасово вільних коштів бюджету Рівненської області незабаром покладуть на депозит. За результатами засідання конкурсної комісії, угоди укладатимуть з Ощадбанком, Державним експортно-імпортним банком України та “Укргазбанком”.

Усім породіллям - по троянді

На Рівненщині у Дубенській лікарні матері і дитини відбулося відкриття нової відремонтованої, спеціально обладнаної палати для породіль, яку назвали “Кімната Рози”. Дубенська організація жіночого клубу “Волинська азалія” вирішила дарувати всім, хто в цій кімнаті народжуватиме, троянди “від Рози”.

Хочеш годинник? Заплати за світло

ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” оголосив про старт акції, відповідно до якої зразкові платники за електроенергію отримають винагороду. Компанія проводить акцію з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів.

За допомогою методу комп’ютерного випадкового відбору було визначено 100 щасливчиків. Найближчими днями вони отримають із рук енергетиків настінні годинники. Управління рекомендуватиме запровадити таку ж форму роботи зі споживачами і керівникам організацій, що надають комунальні послуги мешканцям області.

Рівненська митниця отримала нового заступника

Наказом Держмитслужби заступником начальника Рівненської митниці призначено Віталія Боровського. Серед основних функціональних обов’язків нового заступника стане спрямування, координація та контроль відділів митного оформлення № 1, №2, №3, відділу організації митного контролю та митного поста “Дубно” Рівненської митниці.

Снаряд двічі в одне місце таки влучає

Другий раз поспіль Валерія Марчевського звільнили з посади керівника рівненського відділення Фонду держмайна.

Причини повторного звільнення пана Марчевського з посади керівника допоки не відомі.

Молокопереробників покарали за зловживання

Рівненське відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ “Укрмолпродукт” на 10 тисяч гривень та ВАТ “Дубномолоко” на 17 тисяч. Штраф “впаяли” за зловживання монопольним становищем на ринку молока, що закуповувалося у населення в межах Демидівського та Дубенського районів.

Підприємства попалися на тому, що за один і той самий період часу встановлювали різні закупівельні ціни на молоко відповідного ґатунку без об’єктивних на те причин.

На Рівненщину посипалися нагороди

Звання “Заслужений працівник культури України” відповідно до наказу Президента присвоєно Раїсі Тебенько - художньому керівникові Будинку культури селища Здовбиця Здолбунівського району Рівненської області. Нагороди жінка удостоєна за вагомий особистий внесок у культурний розвиток України та активну громадську діяльність.

18.03.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2010p. 
На головну сторінку