Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №440 від 18.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Попередження

Щоб не сталося біди...

Наближаються Великодні свята. Для кожного християнина це чи не найвизначніша подія, і саме в ці дні усі церкви, храми, молитовні будинки та інші культові заклади будуть заповнені великою кількістю людей, які прийдуть вшанувати Всевишнього. Для них це воістину радісна подія, але інколи полум’яна стихія затьмарює радість святкування, адже коли безжальне полум’я знищує святиню народу (церкву чи молитовний дім), до матеріальних збитків додається ще й духовна втрата людей, які приходять в ці місця молитися.

Аби запобігти виникненню пожеж у культових закладах, працівники державного пожежного нагляду міста Рівне провели в них перевірку протипожежного стану, з відповідальними особами провели інструктажі по дотриманню правил пожежної безпеки та вказали їм на недоліки, які можуть стати причиною непоправного лиха. Звертаючись до громадян, священнослужителів та відповідальних осіб культових закладів, хочемо наголосити на дотриманні елементарних вимог пожежної безпеки, а саме:

• не залишайте без нагляду запалені свічки та відкритий вогонь;

• слідкуйте за справністю електромережі;

• не застосовуйте нестандартні опалювальні прилади для обігріву приміщень;

• не допускайте відкритого прокладання електропроводів по горючих конструкціях.

Пам’ятайте, що пожежу легше попередити, ніж погасити, але якщо вже трапилося лихо, то ні в якому разі не панікуйте, негайно повідомте про це рятувальну службу МНС за телефоном “101”, та самі приступіть до гасіння первинними засобами пожежегасіння.

18.03.2010Інспектор Рівненського МУ ГУ МНС України в Рівненській області Олександр СОЛОВЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2010p. 
На головну сторінку