Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №440 від 18.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Реклама

Книга чи груди?

Днями зі своєю подругою прогулювався центральною частиною міста. Помітили рекламу закладу громадського харчування. Реклама доволі цікава, якщо дивитися з різної відстані. Я її бачив раніше, тому знав, що це є, подруга навіть не підозрювала. Тому, посміхаючись, запитав її, що вона бачить. Подруга без роздумів сказала, що бачить жіночі груди. Ми підійшли ближче, вона роздивилася зображення… і побачила те, що там дійсно зображене. Здивування на її обличчі з’являлося поступово. Там була зображена КНИГА, напевне, меню того закладу. Та все-таки вона говорила, що це не книга.

Цю суперечку ми вирішили розв’язати, поставивши запитання перехожим. Відповіді, чесно кажучи, нас зацікавили менше, ніж реакція, бо вона була непередбачувана.

Першою йшла молода пані. Підійшовши до неї, я запитав те саме, що і свою подругу. Вона повернулася до щита і, - півсекундна пауза, потім відповідь - Книга. Хоча посмішка не зникала з її обличчя, і вона додала: “Я зрозуміла, про що ви”. Наступною нашою “жертвою” стала молода пара, після запитання хлопець без роздумів відповів, що бачить груди. Дівчина, знову ж таки, посміхаючись, і з деякою затримкою відповіла, що там - книга.

Далі відповіді нічим не відрізнялись, чоловіки відповідали чітко та відразу - груди, жінки, трохи подумавши - книга!

Цікаво виходить: всі бачать те саме, та відповіді різні - чому так? Жінки прагнуть рівноправ’я, а, отримавши, не знають, що з ним робити. Чи, можливо, це просто сором’язливість. У це мені віриться мало, особливо коли поглянути на одяг прекрасної статі. А, може, вся справа в деталях? Чоловіки не звертають на них уваги. Ну, бачить він груди, навіщо йому далі думати? Хоча він бачить, що це книга, а не думає. Жінка десь там далеко в думках знає, що це книга, тому на мою думку вона шукає відповідь. Хоча чому її шукати - не розумію, бачиш - говори.

З цього можна зробити висновок, що афоризм “що у тверезого в думках, у п’яного - на язиці” можна сміливо використовувати до чоловіків та жінок: що в чоловіка на язиці, те у жінки - в думках.

18.03.2010



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2010p. 
На головну сторінку