Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №441 від 25.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гуморина

“З висоти пташиного польоту”

“З висоти пташиного польоту”

“Після холодної зими, усіх політичних перипетій, нехай люди відпочинуть”, - саме такими словами зустрів гостей один із авторів виставки карикатур, яка відбулася у мистецькій галереї “ЗУЗА” до дня сміху, Віктор ГОЛУБ.

Атмосфера, яка панувала у приміщенні, таки змушувала посміхатися, присутні виставки жартували, а зі стін, піднімаючи настрій, дивилися смішні карикатури. Яскраве сонечко зазирало у двері, пахло смачними бутербродами, здавалося, що сама природа, позираючи на роботи художників-карикатуристів, посміхалася.

Розважав присутніх і веселий художник на прізвище Будулай, який за кілька секунд малював карикатуру на людину, у якої він бачив потяг до веселого.

У двох рівненських художників-карикатуристів Віктора ГОЛУБА і Павла ШУЛЯКА - це перша персональна виставка. Довго над назвою думати не довелося, вона виникла сама собою після того, як співставили свої прізвища. Роботи, представлені на виставці “З висоти пташиного польоту”, не об’єднані загальною тематикою, а відібрані за доробком авторів за останні кілька років. Більшість із них брала участь у різних тематичних конкурсах та виставках, де неодноразово посідала перші місця.

- Людині потрібна карикатура, адже необхідно інколи посміятися над собою і над своїми проблемами, - тоді і жити стане легше, - у цьому переконаний художник-карикатурист Павло Шуляк.

25.03.2010Лілія ШЕВЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2010p. 
На головну сторінку