Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №227 від 16.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Очима дитини

Я хочу жити в якісному світі

Вже другий рік поспіль ДП «Рівнестандартметрологія» проводить Всеукраїнську виставку-конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі», юні учасники якого мають змогу творчо висвітлити реалістичне бачення та свої ідеї про якість продукції, товарів, робіт, послуг.

У цьогорічному конкурсі дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» взяли участь і юні митці з Рівненської дитячої художньої школи, і вихованці Рівненського міського центру творчості учнів та молоді, а також учні Рівненських загальноосвітніх шкіл, ліцею-інтернату. Вони змагалися у номінаціях «Я пізнаю якісну продукцію» (для учасників від 5 до 17 років) та «Кращий плакат на споживчу тематику» (від 9 до 17 років).

У номінації «Я пізнаю якісну продукцію» перші місця у трьох вікових категоріях посіли Світлана Климчук, Катерина Лотюк та Орися Фенюк, у другій номінації переможцями у двох вікових категоріях стали Лілія Дяк і Альбіна Сурговська.

Найкращі роботи відправлені в Київ для участі в конкурсі на державному рівні, де робота Анни Борейчук «Яке якісніше?» зайняла третє призове місце.

За словами директора ДП «Рівнестандартметрологія» Анатолія Пивоварчука, організатори конкурсу мають надію, що число учасників виставки буде і надалі зростати, а свої роботи представлять юні художники міських, районних і сільських шкіл та гуртків. Крім того, Анатолій Іванович переконаний, що ідеї маленьких споживачів допомагатимуть краще усвідомити дорослим просту істину: не можна будувати якісне суспільство, не дотримуючись високих стандартів продукції, товарів, робіт та послуг.

16.02.2006Валентина ВОЙТОВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2006p. 
На головну сторінку