Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №442 від 01.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На місці

Регіональні БЮТівці хочуть в опозицію

Рівненські БЮТівці вже “дозріли” до опозиції. Вже в найближчий термін, при найменшій нагоді, член парламентської фракції БЮТ, народний депутат Юрій ПРОКОПЧУК пообіцяв оголосити про створення в обласній та міській радах опозиції до діючої влади.

“Як тільки новопредставлена влада розпочне антидержавницькі дії, або дерибанську політику, ми не заставимо себе довго чекати”, - запевняє нардеп. Пан Прокопчук деталізує перші кроки назад, які зробила діюча влада: “Перед початком виборчої кампанії ПР вирішила замилити очі довірливим виборцям, прийнявши закон про підвищення соцстандартів, та наразі вони вже встигли від нього відмовитися. Я не маю впевненості у тому, що впроваджене Юлією Тимошенко виконають. Я кажу про виплату пенсій та допомогу матерям”.

Основні принципи, якими керуватиметься влада на місцях, полягатимуть у захисті демократичних засад і свободи слова, соціально орієнтованої економіки, протидії олігархічно-кримінального правління. “Якщо діятимуть всупереч конституційним законам, виконуватимуть політичні замовлення, займатимуться перерозподілом майнових об’єктів - наша партія не залишиться осторонь, і разом з іншими політичними силами протидіятиме цьому свавіллю”, - запевняє Юрій Прокопчук.

01.04.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.04.2010p. 
На головну сторінку