Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №227 від 16.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Клуб веселих та кмітливих

«Збуджені степлери» - на висоті

Два дні поспіль шанувальники веселих ігор сміялися над дотепними жартами «кавеенщиків», які ні на мить не стихали в міському Палаці культури «Текстильник». Та й як було не сміятися, коли на сцені виступає молоде, проте вже не «зелене» покоління.

Ігри другого туру відкритої міської Юніор-Ліги КВН зібрали повний зал молоді, яка прийшла повболівати за команду свого університету. Проте були представники і від школи з міста Млинів. Аби гравці не нарікали, що першими чи останніми виступати досить складно, порядок виступів команд визначали за жеребкуванням.

Так, у перший день ігор виступали «Збуджені степлери» (РДГУ), «Налево» (Рівненський економіко-гуманітарний та інженерний коледж), «Кома» (НУВГП). Наступного дня - «Факультет Ю» (МЕГУ ім. С.Дем'янчука), «Струя» (НУВГП) та «Епідемія» (ЗОШ №3, Млинів).

Оскільки на вулиці білосніжна зима і тріщать морози, основною темою команди захотіли обрати щось тепле, що б нагадало глядачам про літо. І хоча за тему взяли «Оксамитовий сезон», чимало жартів були присвячені і газовій кризі, і наближенню виборів до парламенту. Найбільше «кавеенщики» знущалися над «улюбленими» політиками, агітаційну рекламу яких щодня бачимо на телеекранах.

А оцінювали усі жарти дві досвідчені команди КВН: «Децибели» (РДГУ), які грають в Кубку КВН України та «Лопата», що грає в студентській Лізі України.

Як розповів організатор ігор і одночасно директор КВН «Лопата» Роман Алексіюк, жереб розділив команди таким чином, що першого дня гра вийшла набагато сильнішою, ніж другого. Оскільки за умовами конкурсу до фіналу проходять тільки три команди, які набрали найбільшу кількість балів, то в останньому турі ми побачимо «Збуджених степлерів», «Налево» і «Кому». Якщо ж організатори вирішать розширити рамки фіналу, то у нього потрапить і «Факультет Ю», який переміг другого дня у другому турі.

16.02.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2006p. 
На головну сторінку