Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №442 від 01.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

0:6 – випадковість чи закономірність?

МФК “Рівне” у першому півфінальному матчі раунду плей-офф чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги з несподівано великим рахунком поступився у Донецьку.

У суперники по півфіналу рівнянам дістався клуб “АРПІ”. Донеччани на першому етапі змагань зазнали трьох поразок у дванадцяти матчах, і все ж зуміли зберегти першу позицію у своїй підгрупі.

Візит до столиці Донбасу не обіцяв бути для гравців МФК “Рівне” легким, проте рахунку - 0:6 не очікував, мабуть, ніхто.

Хоча варто пригадати попередній матч підопічних Юрія Баховського у чемпіонаті. Останню гру першого етапу турніру рівняни програли у Чернівцях із рахунком - 1:9! Серії із двох поспіль настільки провальних матчів у МФК “Рівне” годі й пригадати…

Нагадаємо, що гру-відповідь півфіналу серії плей-офф проти “АРПІ” рівняни проведуть десятого квітня на власному майданчику. Якщо підопічним Юрія Баховського не вдасться здійснити чудо і перемогти - 7:0 - доведеться задовольнитися боротьбою за бронзові медалі чемпіонату.

У паралельному півфіналі у матчі, що відбувся у Львові, місцеве “Динамо” та сумський “СумДУ” розіграли мирову - 1:1.

Тим часом уболівальники команди продовжують обговорювати іншу новину: трохи більше тижня тому президент львівського “Кардиналу” в інтерв’ю футзальному тижневику “5х5” оголосив про зміну прописки його клубу. Новим містом дислокації “Кардиналу” нібито стане Рівне.

За словами Володимира Валявки, причиною подібного рішення став малий інтерес до виступів клубу з боку львівських вболівальників. Як пояснив тижневику “5х5” президент “Кардиналу”, переїзд клубу до Рівного не означає повне злиття двох команд, проте посилитися кількома провідними футболістами МФК “Рівне” для участі у вищій лізі “кардиналівці” не проти.

У той час, як у Львові про переїзд говорять майже як про доконаний факт, у Рівному не поспішають із гучними заявами.

Так, віце-президент МФК “Рівне” Віталій Засморжук наголосив, що зараз усі думки команди і її керівництва сконцентровані на виступах у чемпіонаті, який все-ще триває. Підтвердивши факт розмови із президентом “Кардиналу”, Віталій Степанович, втім, пояснив, що про якусь конкретику у подальших стосунках між обома сторонами можна буде говорити лише по завершенні сезону.

01.04.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 01.04.2010p. 
На головну сторінку