Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №227 від 16.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розваги

Романтична вечірка у стилі «Магнат»

У День Святого Валентина в багатьох закоханих пар виникло питання, куди піти, щоб і гарно розважитися, і потанцювати вдосталь під хорошу музику. Із вибором місця відпочинку точно не помилилися ті, хто обрав нічний диско-бар «Магнат». Де-де, а тут романтичним настроєм було наповнене навіть повітря.

Святкова шоу-програма цього вечора, за задумами організаторів, була поділена на два відділення. Перше, найбільш смачне, проходило в залі елітного ресторану. Запитаєте, чому найбільш смачне? А тому, що спеціально для цього вечора було підготовлене вишукане меню, яке вразило відвідувачів не тільки своїми смаковими якостями, але й стильним оформленням. Повірте, що смажені «Адамові реберця», м'ясне асорті «Стріли амура» та салат із морепродуктів «Купідон» у присутніх здатні були підняти не тільки настрій.

Не забули і про веселі конкурси з призами, участь у яких брали, переважно, представники сильної половини людства. Чоловіки проводили торги на аукціоні, де виставлялися дивовижно-екзотичні коктейлі, і, набравшись сміливості, змагалися в імпровізованому стриптизі на… швабрах, і просто веселилися під дотепні жарти MC Дюка.

Варто розповісти і про дискотеку, яка усіх відвідувачів позитивною енергією зарядила, мабуть, аж до наступного Дня закоханих. Перший сюрприз чекав при вході у розважальний заклад - кожен гість отримав святкову «валентинку» від «Магната». Рожевими сердечками був прикрашений і танцювальний зал.

Проте найбільше всім запам'ятався виступ чарівних дівчат із «Blond Ambition». П'ять шикарних блондинок не на жарт розпалили публіку. Тож, якщо матимете бажання гарно розважитися і знову отримати незабутні враження, вирушайте до «Магнату»!

16.02.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2006p. 
На головну сторінку