Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №443 від 08.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гонитва

Розкурочив квартиру та влаштував стрілянину

5 квітня близько 19 години до чергової частини Рівненського міського відділу міліції зателефонувала 24-річна Марія, яка поскаржилася на свого співмешканця, котрий влаштував у квартирі під час сімейної сварки справжній розгардіяш.

- На виклик терміново виїхала патрульна машина, - розповідає помічник начальника Рівненського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Тетяна ГОРДІЙЧУК. - Правоохоронці побачили схоже на поле бою помешкання: розбиті речі домашнього вжитку, двері, комп’ютерна, аудіо- та відеотехніка. Чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, зачинився в іншій кімнаті. Поки правоохоронці заспокоювали хлопця крізь двері, той намагався втекти через вікно.

- Ми з напарником побігли на вулицю, - розповідає інспектор роти патрульної служби Володимир КОВАЛИК. - У дворі побачили, як чоловік по газовій трубі перелазить на дах магазину. В цей час я помітив в руках у чоловіка зброю, спрямовану саме на мене. В якусь мить пролунало два постріли… Та це нас не зупинило, ми продовжували спілкуватися з чоловіком. Він зістрибнув вниз та побіг у бік заправки. Дорогою зупинив машину, погрожуючи водієві зброєю та пострілами. Коли машина зупинилась, чоловік витягнув водія з автівки. Та останній також не пас задніх і не дозволив скористатися його авто, та й правоохоронці майже наздоганяли. Втікач кинувся в поле.

Пробігши ще кілька метрів, міліціянти, застосувавши засоби фізичного впливу, затримали невгамовного рівнянина. Ним виявився 30-річний Олександр, а зброя, якою хлопець погрожував та стріляв, виявилася стартовим пістолетом.

08.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2010p. 
На головну сторінку