Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №443 від 08.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Ювелірка під прицілом

Троє невідомих осіб, погрожуючи продавцеві фізичною розправою, відкрито заволоділи планшеткою із золотими виробами в одному з кіосків на промисловому ринку, що знаходиться в Рівному на вулиці Замковій. За попередніми підрахунками, зловмисники забрали 22 золоті ланцюжки.

Снаряди у Решуцьку

У лісовому масиві поблизу села Решуцьк Рівненського району знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місце знахідки відразу взяли під охорону працівники Рівненського райвідділку міліції. І вже під час додаткового обстеження території виявили чотири снаряди та авіабомбу ФАБ-50.

Брат побив сестру

У Рівному 50-річний брат так побив 49-річну сестру, що жінка потрапила на лікарняне ліжко з діагнозом: ЧМТ, струс головного мозку та забій хребта.

Фальшивий ветеран

На залізничному вокзалі у Рівному дільничний працівник міліції затримав жителя села Здовбиця, 51-річного Віталія. У чоловіка вилучили підроблене посвідчення учасника бойових дій, яке він використовував для безоплатного проїзду в громадському транспорті.

Серійні крадії

З каяттям прийшов до міліції 21-річний рівнянин Дмитро. Юнак зізнався про крадіжку автомагнітоли з автомобіля “ВАЗ-2105” наприкінці жовтня 2009 року. Крім цього Дмитро розповів ще про чотири подібні крадіжки, скоєні ним восени 2009 року в різних районах обласного центру.

Іншого “серійного” крадія - 27-річного Олександра з Рівного затримали працівники Рівненського міськрайвідділу міліції. Щоправда, чоловік спеціалізувався на офісах фірм та установ. Його явки з каяттям вже перевіряють правоохоронці.

Вибивав шибки

30-річний житель села Пляшівка Радивилівського району Микола розповів міліціонерам, що в листопаді минулого року в одному з будинків він викрав дві 3-літрові банки фарби “Емаль”, а у грудні в іншому будинку - п’ять комплектів постільної білизни, спортивний костюм, набір ножів, чоловічу куртку, туфлі, футболки та 5 простирадл. У січні 2010 року з будинку 86-річного односельчанина поцупив каструлю, в якій було 10 кілограмів м’яса, а в середині березня цього року з будинку жителя села Острів - телевізор, дві шкіряні куртки та аудіоплеєр. Свої “оборудки” Микола здійснював просто - через вікно, вибиваючи шибки. Інформація перевіряється.

Забили до смерті

До Гощанської ЦРЛ з численними травмами привезли жителя села Витків Гощанського району, 46-річного Юрія. Від отриманих ран чоловік помер у лікарні.

Встановлено, що Юрія скалічили двоє односельчан - 19-річний Роман та 27-річний Анатолій. Вони намагалися вховатися від правосуддя та вже під ранок їх затримала слідчо-оперативна група.

08.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2010p. 
На головну сторінку