Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №443 від 08.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Актуально

Обережно! Геопатогенна зона!

У вас часто болить голова, ви почуваєтеся роздратованим та швидко втомлюєтесь? Тоді, можливо, ви спите чи працюєте у місцях негативного земного випромінювання, у так званих геопатогенних точках.

Геопатогенні точки або зони знаходяться у місцях тріщин та розломів плит і є джерелом викидів енергії, а також газів: родону, торону, гелію. Це - негативне земне випромінювання, яке може погано впливати на здоров’я людини. Ці місця називають по-різному - “диявольськими”, “проклятими”, але істина одна - у цьому місці людина почувається недобре. Найчастіші хвороби, на які страждає людина, котра тривалий час перебуває у такій зоні - онкологічні захворювання, мігрень, швидка втомлюванність, захворювання опорно-рухового апарату тощо. Геопатогенні зони є по всій землі, вони існують невидимою сіткою. Їх руйнівна сила згубно впливає на вашу енергію та здоров’я.

Є вони у кожній оселі. Важко знайти місце у квартирі чи кімнаті, де б не існувало так званих негативних сіток, що розташовуються у шахматному порядку. Остерігайтеся місця їх перетину, оскільки там спостерігається загальне гальмування процесів обміну речовин, захворювання нирок і жовчного міхура, інфаркти, рак легенів, горла, шлунка, сечового міхура!

Небезпечні сітки

Якщо перетин решітчастої сітки припадає на нижні кінцівки, виникають передумови для захворювання суглобів і відчувається слабкість у ногах. Помічено, що під час повного місяця зазначені вище хворобливі симптоми посилюються.

І, нарешті, за перебування тіла людини поза решітчастою сіткою та її перетинами прояви будь-яких типових захворювань відсутні. У ГПЗ не ростуть кімнатні рослини і не сплять домашні тварини.

Про так звані геопатогенні зони писав ще давньогрецький філософ Арістотель. Їх створює гравітаційне випромінювання, що йде із центру Землі.

Провокатор багатьох захворювань

Густав фон Поль - один із перших вчених, хто зацікавився тим, як пов’язані геопатогенні зони із виникненням низки тяжких захворювань. Він обстежив більш як десять тисяч чоловік та дійшов певних висновків. Так, спільним для 58 померлих від раку було те, що вони спали у геопатогенних зонах. У 1950 році доктор медицини Манфред Каррі дійшов висновку про важливу роль у виникненні ракових захворювань особливої енергетичної сітки, яка була названа на його честь “сіткою Каррі”.

Ознаки тривалого перебування у геопатогенній зоні, це: дратівливість, яку не можна пояснити, слабкість, головні болі, відчуття страху, печія чи поколювання тіла, серцева аритмія, зміна кров’яного тиску й температури тіла.

За даними багатьох досліджень, 50 відсотків усіх ракових, серцево-судинних і суглобних захворювань пов’язані із перебуванням людини у геопатогенній зоні. Тому дуже важливо, щоб місце вашого сну, роботи та відпочинку знаходились у благополучних місцях. Інакше ніякі пігулки, знахарі та лікувальні процедури вам не домоможуть, допоки ви перебуватимете у місці негативної енергії.

Вихід є!

На сьогоднішній день існує тільки один гарантований спосіб. Це дослідження приміщення, де ви мешкаєте або працюєте, на гравітаційні аномалії. За допомогою метода біолокації та приладу можна з точністю до 5см вказати кожну ГПЗ. Біолокація - здатність людини визначати наявність яких-небудь об’єктів, предметів у просторі за допомогою індикатора-рамки чи маятника. Раніше цей метод називався лозошуканням. Люди, котрі здатні до такого, мають особливе біологічне поле і виражені більшою чи меншою мірою екстрасенсорні здібності. При бажанні можна поєднати ці рекомендації з принципами Фен-Шуй.

І насамкінець

Особисто я теж превіряла небезпечні місця у своїй квартирі, і зрозуміла, чому деякі кімнатні рослини засохли, та чому так часто боліла голова у мого чоловіка. Моя порада: якщо пересування меблів неприпустиме, поставте під ліжко чи стіл чорну пірамідку, внутрішні сторони якої виготовлені з фольги та картону. Сторони мають бути рівні та одна з них повернута точно на північ. Це допомагає суттєво знизити негативний вплив геопатогенної зони. Будьте здорові!

08.04.2010Аліна БУДАФЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2010p. 
На головну сторінку