Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №443 від 08.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думка

“Суспільство винесло вирок Ющенкові”

Лідер Народного Руху Борис Тарасюк переконаний, що діяльність колишнього Президента Віктора Ющенка зруйнувала єднання демократичних сил в Україні

“Він фактично розвалив демократичні сили, розвалив коаліцію, створену демократичними силами у Верховній Раді. Він розвалив нашу фракцію, на яку мав би спиратися”, - заявив Тарасюк в інтерв’ю інтернет-ресурсу ДЕЛФІ (DELFI, Латвія).

Депутат при цьому підкреслив, що Ющенко фактично зробив все можливе для послаблення позицій Юлії Тимошенко як кандидата в президенти.

“Ющенко, будучи ще кандидатом і Президентом, робив все можливе для того, щоб підірвати позиції найбільш рейтингового кандидата демократичних сил Юлії Тимошенко. Фактично він боровся з нею, а не зі своїм опонентом Януковичем”, - зауважив Тарасюк.

Лідер НРУ переконаний, що заклики Ющенка “перед другим туром голосувати проти обох кандидатів фактично зіграли свою фатальну роль, і в результаті до влади прийшли сили, проти яких ми виступали в 2004 році”.

“На жаль, Віктор Ющенко не зміг використати з користю для суспільства та держави п’ять років свого президентства. Фактично, результат, який він отримав на виборах, є політичним вироком суспільства йому. Тобто, деструкції у його ролі за п’ять років президентства більше, ніж позитиву”, - резюмував Борис Тарасюк.

08.04.2010Інформогляд



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2010p. 
На головну сторінку