Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №202 від 24.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У кулуарах влади

Зима нас не лякає

Житлово-комунальне господарство Рівного готове до роботи у зимовий період на 98 відсотків

На нещодавній прес-конференції міський голова Рівного Віктор Чайка повідомив, що за час його відсутності проблем у підготовці житлово-комунальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період не буде, тому не він відмінятиме заплановану відпустку.

Також міський голова прокоментував висловлювання голови Рівненської ОДА Василя Червонія стосовно відпустки міського голови.

Віктор Чайка запевнив, що місто буде повністю підготовлене до роботи в осінньо-зимовий період. Стосовно критичних висловлювань Василя Червонія Віктор Чайка повідомив, що в роботі не може бути без помилок. Однак вони виникають тоді, коли людина щось робить. Обурений постійними звинуваченнями на свою адресу, Віктор Чайка повідомив, що більше не братиме участі в роботі колегії обласної адміністрації. Міський голова обирався мешканцями Рівного і має звітуватися лише перед ними, - наголосив Віктор Чайка.

За словами Віктора Чайки, нині робота міської влади майже паралізована. Діяльність органів місцевої влади постійно перевіряється прокуратурою та УБОЗом. Це відбувається з метою зробити міській владі імідж неспроможної. Хоча кілька років поспіль Рівне було одним із перших в Україні за рівнем благоустрою міста.

А тим часом…

Обласній владі потрібна посада міського голови Рівного, а не сам Віктор Чайка?

Про це йшлося під час наступної прес-конференції Віктора Чайки.

Як повідомив Віктор Чайка, особи з погонами полковників офіційно попередили його, що є установка затримати міського голову хоча б на добу, а також порадили подати листи до Генеральної прокуратури України та Комітету з боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Разом з тим, Віктора Чайку попередили, що листи можуть не дійти далі Рівненської області, тому порадили передати їх особисто в руки.

24.08.2005ПРЕС-ТАЙМ



Рівне-Ракурс №10 від 24.08.2005p. 
На головну сторінку