Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №444 від 15.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спроба

Звичайні ціни у поминальний день

Звичайні ціни у поминальний день

За тиждень до поминальної неділі рівняни почали масово купувати вінки, штучні квіти, щоб згодом прикрасити ними могили рідних. Вони знали, що покупки варто робити заздалегідь, адже у нашій країні ціни у певні календарні дати ростуть просто на очах. Практика європейських розпродажів до душі, на жаль, не припала.

Тому у переддень поминальної неділі Рівненське обласне відділення Антимонопольного комітету попередило підприємців, котрі продають штучну атрибутику для впорядкування могил, що слідкуватимуть за коливанням цін.

Підприємців застерегли: якщо вони безпідставно підвищать ціни на товари, матимуть фінансову відповідальність за вчинення порушень конкурентного законодавства.

- Для стабілізації цін на ринку працівники відділення проводять щоденний моніторинг роздрібних цін на вказані товари, а у разі з’ясування фактів протиправних узгоджених дій підприємців - будуть здійснені заходи оперативного реагування для припинення таких порушень, - зазначив голова Відділення В’ячеслав БЕРЕЖНЮК у переддень поминальної.

Зі свого боку підприємці запевнили, що не будуть в подальшому піднімати ціни на атрибутику.

Однак, як з’ясувалося у неділю, словесне попередження для підприємців нічого не означає. Ціни росли, як на дріжджах, особливо на кладовищах. Хто ж відмовиться заробити у такий ажіотажний день? Байдуже, що він - поминальний.

15.04.2010



Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2010p. 
На головну сторінку