Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №446 від 29.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

З Днем міжнародної солідарності трудящих!

Шановні земляки!

Деякі кроки нового Президента та Уряду дають надію сподіватися на позитивні зміни. Однак і теперішня влада, слід пам’ятати, представляє буржуазну державу, обслуговує її нинішніх хазяїв - олігархів, магнатів та інших різнокаліберних капіталістів та їхні партії. І, у переважній більшості, неправедні, награбовані у простих людей, свої капітали вони добровільно нікому не віддадуть, ніколи не поділяться з бідними.

А для того, щоб відновити справедливість, потрібно боротися.

Адже історія засвідчує, що найбільших поступок від буржуазії трудящі добиваються саме тоді, коли виступають у ролі її могильника, а не прохача на переговорах.

Згадайте, що саме 121 рік тому, з 1 травня 1889 року, почався новий етап класової боротьби трудящих: їх стихійні виступи перетворилися на масові організовані наступи праці на капітал, за свої елементарні людські права - мати роботу, безкоштовне лікування і освіту, на право жити по-людськи.

Першотравень має знову стати Днем солідарності трудящих в боротьбі за свої права!

Шановні трудящі Рівненщини! Дорогі товариші та друзі! Поздоровляємо Вас зі святом Першого Травня! Відзначимо його повсюдно маївками, іншими заходами, спрямованими на боротьбу за відродження соціалізму і торжество соціальної справедливості!

Першотравень кличе до боротьби і перемог! Майбутнє - за людьми праці!

29.04.2010Рівненський обком Компартії України



Рівне-Ракурс №10 від 29.04.2010p. 
На головну сторінку