Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №446 від 29.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Забив до напівсмерті власне немовля

22 квітня о десятій годині вечора сталася подія, яку назавжди запам’ятають лікарі Рівненської обласної дитячої лікарні. Туди із множинними забоями сідниць, живота, та забоєм лівого придатка потрапив семимісячний малюк із села Дермань-2 Здолбунівського району. Навіть у досвідчених медиків дибки стало волосся, коли вони дізналися, що побив дитину її власний батько…

Пізніше, коли правоохоронці встановлювали обставини події, з’ясувалося, що того дня 20-річна Катерина, матір дитини, поїхала до Рівного на ринок. Синочка залишила на свого співмешканця та його старшого брата В’ячеслава, який приїхав до них на гостини. Чоловіки сиділи за чаркою, розмовляли, а маленький Миколка бавився на руках в Анатолія. Раптом малюк отримав від батька ляпас… Пізніше чоловік скаже, що вдарив дитину лише один раз по сідницях за те, що той стягував зі столу тарілки.

Коли з Рівного повернулася Катерина, її увагу відразу привернуло зарюмсане маля, а коли жінка придивилася до сина пильніше, то побачила на його тілі синці. Жінка негайно викликала працівників міліції, оскільки сама часто страждала від рук свого 51-річного співмешканця.

- Лікарі жахнулися, коли побачили дитину, - згадує начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Здолбунівського РВ УМВС Юрій СИСТУК. - Адже сідниці на його тілі були ледь не чорними. Сліди від побоїв залишилися й на животику. На даний час до районної прокуратури направлені всі матеріали для вирішення питання щодо порушення проти Анатолія кримінальної справи за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (відповідальність у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року).

29.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.04.2010p. 
На головну сторінку