Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №446 від 29.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

У 5 років отруїлася алкоголем

До реанімаційного відділення Здолбунівської лікарні ввечері 26 квітня потрапила 5-річна дівчинка. Лікарі виявили у неї гостре алкогольне отруєння. Після садіння картоплі дід з бабою дівчинки сіли вечеряти, та не зогледілися, як Іринка ковтнула 50 грамів горілки. Малеча перебуває під наглядом медиків.

Ледь не зарізав сина

Із проникаючим ножовим пораненням живота до Дубенської центральної міської лікарні потрапив 29-річний житель села Привільне Дубенського району Леонід. Нетверезий хлопець зайшов до кімнати в той момент, коли його батько, 57-річний Святослав, нарізав хліб. Леонід, підходячи до батька, несподівано спіткнувся й штовхнув Святослава, у якого в правій руці був ніж. Скривавлений, син вибіг у двір та впав. Мати, яка саме була у дворі, побачивши сина, відразу викликала “швидку”.

Потерпілий госпіталізований, а слідчі з’ясовують усі обставини цього випадку.

Пошкодили могили

На міському кладовищі у Костополі невідомі пошкодили надмогильні хрести та портрети на чотирьох могилах. Збиток встановлюється.

Впав з драбини

По допомогу лікарів Мізоцької районної лікарні звернувся 52-річний житель села Білашів Анатолій. У чоловіка діагностували забій правої половини грудної клітини та перелом дев’ятого ребра справа. Ці травми потерпілий отримав на подвір’ї свого господарства, упавши з драбини під час обрізання гілок дерев.

Винесли на 60 тисяч

20 квітня упродовж дня невідомі, які проникли через вікно у помешкання 44-річного рівнянина Віктора на вулиці Дубенській, винесли 15 найменувань золотих виробів, гроші в сумі 1700 доларів США та 100 євро. Збиток становить 60000 гривень. Зловмисників поки не встановлено.

Попікся лампою до смерті

Нещодавно в опіковому відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні помер 54-річний житель села Обарів Рівненського району Михайло. До лікарні він потрапив місяць тому із 25-ма відсотками опіків тіла 3-4 ступенів, які отримав на власному подвір’ї під час роботи з паяльною лампою.

“Муха” завела під колеса

У смт Рокитне під колеса автомобіля “Фольксваген” потрапив 39-річний пішохід Іван, який раптово вибіг на проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП чоловік отримав численні тілесні ушкодження і знаходиться у реанімації. Попередньо відомо, що Іван перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Обікрав односельчанку

33-річна жителька села Вовковиї Оксана поскаржилася демидівським правоохоронцям, що з її будинку невідома особа викрала сто цеглин. Міліціонери встановили, що цей злочин скоїв 34-річний односельчанин потерпілої Ігор. Наразі жінка підраховує збитки.

Помер у реанімації

26 квітня у реанімаційному відділенні Володимирецької ЦРЛ помер пасажир автомобіля “Ауді А6”, 40-річний житель Кузнецовська Микола. Напередодні він був травмований під час ДТП на автодорозі поблизу села Красносілля Володимирецького району.

29.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.04.2010p. 
На головну сторінку