Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №447 від 06.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Попрацювали

Не з примусу, а з доброї волі

Не з примусу, а з доброї волі

Всеукраїнська благодійна акція “Весняний тиждень добра - 2010” спонукала шкільний євроклуб “Плюс”, який діє при Мізоцькому НВК, провести власну зініційовану низку заходів на тему “Якщо не я, то хто?”.

Метою проведення цієї акції стало, передусім, прибирання території парку імені Тараса Шевченка. А відтак, бажання в учасників заходу було одним і найголовнішим - створити належні умови для проведення дозвілля, адже саме Мізоцький парк є найулюбленішим місцем відпочинку не лише місцевих жителів, сюди приїжджають відпочити як з Рівненщини, так і з сусідніх областей. Координатор акції Ірина СТЕЦЮК говорить, що молодь до прибирання зголошується активно: “Сміття у парку було дуже багато. Це недопалки, обгортки з-під чіпсів, серветки, бляшанки тощо. Проте ми впоралися на “5”. Також в центрі парку ми зробили клумбу і висадили квіти - нехай тішать відпочиваючих”. Не завадили б для парку й смітники, яких там вже довгі роки немає. Також потребує реставрації пам’ятник Кобзареві (Тарас Шевченко сумно стоїть з одним вусом, авт.). Молоді педагоги Мізоцького НВК, які й організували цей захід, сподіваються надалі влаштувати на території парку дитячий майданчик, якого в селищі поки що немає, проте для цього їм потрібні додаткові кошти.

Для маленької когорти людей не під силу все й відразу зробити. Але добра справа вже розпочата, і забутися їй ніхто не дасть. Роботи та ідей багато, проте так не хочеться когось просити про допомогу. Всі сподіваються, що якщо хтось ступив перший крок, то інший продовжить цю благодійну ходу, і, можливо, цим “кимось” стане влада або просто пересічний перехожий. Байдуже, хто - адже від допомоги не відмовляються.

06.05.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 06.05.2010p. 
На головну сторінку