Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №448 від 13.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Сильна Україна” - сильні та справедливі люди

“Сильна Україна” - сильні та справедливі люди

Вони вийшли уквітчаною святковою колоною соратників, аби вшанувати пам’ять людей, які боронили нашу землю від німецьких загарбників. Відомі у Рівному посадовці та пересічні рівняни 9 травня вперше отримали можливість заявити про своє існування, і під стягами партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна” пройшли урочистою ходою.

Партійці щиро підтримують слова голови партії Сергія ТІГІПКА, який вважає, що День Перемоги - особливий день: “Це всенародне свято, яке об’єднує всю країну. День Пам’яті та Шани тим, хто відвойовував наше мирне сьогодення”.

До цієї події соратники готувалися заздалегідь, адже розуміли важливість самої дати - Дня Перемоги і визначної події для них - презентації обласної та міської організацій партії “Сильна Україна”. Святкова колона була прикрашена квітами, які символічно відповідали кольоровій гамі стягу їх партії. На обличчях - усмішки, впевненість і оптимізм, а в серці - готовність до майбутніх звершень. Вони - є, вони працюватимуть на благо Рівненщини та всієї України. І переконані, що лише послідовними кроками, збереженням історії, згуртуванням небайдужих людей, професіоналів, наша країна житиме і розквітатиме.

13.05.2010



Рівне-Ракурс №10 від 13.05.2010p. 
На головну сторінку