Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №448 від 13.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перипетії

У священика поцупили авто

Увечері 3 травня з’явилася інформація, що четверо невідомих осіб, погрожуючи фізичною розправою, вкрали у 34-річного настоятеля Свято-Ольгівського храму села Малі Гірники Дубенського району автомобіль “BMW”.

- До мене звернувся мій знайомий і попросив завезти його та ще трьох друзів додому, - розповідає отець Анатолій. - Відмовити не зміг, тож пообіцяв відвезти до міста, далі ж вони мали діставатися самотужки. Щойно ми виїхали за село, пасажири попросили мене зупинитися, - мовляв, для фізичних потреб. Вони вийшли з машини, відчинили двері з боку водія та… Брутально, з матами, наказали вийти з машини. Я відразу не зрозумів, що відбувається. Але вони пояснили, що я їм вже не потрібний у якості водія, машину - забирають. Я намагався чинити опір, однак вони почали мене штурхати, тож я і втік.

На пошуки автомобіля та зловмисників працівники ДАІ відправили кілька екіпажів правоохоронців. Старшому інспектору ДПС Плужнікову Дмитру та його напарнику Савчуку Роману вдалося вийти на слід зловмисників.

- Після нетривалого переслідування автомобіля нам вдалося його зупинити та затримати одного з чотирьох молодиків, які перебували у салоні авто. На місце події ми відразу викликали слідчо-оперативну групу, - розповідає старший інспектор ДПС ВДАІ Дубна Дмитро ПЛУЖНІКОВ.

Затриманим виявився раніше судимий 26-річний Володимир, житель села Мирогоща Дубенського району. Саме він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем. Пізніше слідству вдалося встановити особи інших людей, причетних до скоєння цього злочину. Усі вони - жителі села Мирогоща: 17-річний Володимир, 19-річний Сергій та 20-річний Василь.

Наразі проти молодиків порушили кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального Кодексу України.

А протоієрей Анатолій подякував працівникам ДАІ за професіоналізм та оперативність у затриманні підозрюваних осіб.

- Церква учить, щоб ми жили по заповідях Божих, щоб ми не грішили, адже, щоб стати достойним громадянином Неба, треба прожити достойне життя на землі, - підсумовує настоятель Свято-Ольгівської церкви Протоієрей Анатолій. - А працівники ДАІ, як захисники закону, несуть свій пост.

13.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 13.05.2010p. 
На головну сторінку