Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №449 від 21.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У місті

Повноцінний рух через Театральну призупинили

Повноцінний рух через Театральну призупинили

18 травня рух через Театральну площу у Рівному обмежили і зараз у центрі можна побачити лише спецтехніку та тролейбуси, які курсують у реверсному режимі: хоча в обидва боки, однак з одностороннім рухом.

Непопулярне рішення, на яке пристали міські чиновники, дозволить побудували і здати в експлуатацію підземне торговельне містечко “Метроград-2” вже до Дня незалежності. Крім цього, реконструюватимуть і саму площу Театральну.

З-поміж п’яти варіантів об’їзду Театральної, керівництво міського управління транспорту та зв’язку вирішило відкрити шлях для транспорту за наступною схемою: через вулиці С.Петлюри, Г.Мазепи, Г.Сагайдачного, повз театр та магазин “Пасаж” - на Соборну. При умові, що така схема забезпечить нормальну пропускну здатність. За інших обставин, якщо дороги будуть перевантажені транспортом, залучатимуть інші варіанти.

За словами начальника міського управління транспорту та зв’язку Віталія МИРОНЮКА, повноцінний рух транспорту відновлять за місяць-півтора, коли повністю завершаться будівельні роботи.

Обіцяють, що, незважаючи на додаткові дорожні знаки про об’їзд, дорогу контролюватимуть працівники ДАІ. До того ж, встановлять додатковий світлофор.

З початком серпня мешканці міста зітхнуть з полегшенням - дорогу відкриють, підземне містечко почне функціонувати, а Рівненський драмтеатр, на долю якого випало чимало негараздів, матиме новий фасад та театральні каси, які з’являться окремо від головної будівлі.

21.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2010p. 
На головну сторінку