Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №449 від 21.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оборудка

Підроблені диски тиражували тисячами

Співробітники міліції задокументували злочинну діяльність групи осіб, які займалися розповсюдженням контрафактної аудіовізуальної продукції та такої, що пропагує культ насильства і жорстокості. Під час розслідування виявилося, що махлювальники реалізовували продукцію по всій території Рівненської області та налагодили, як здавалося їм, надійний канал постачання забороненого до обігу товару. Правоохоронці встановили сімох активних учасників злочинного угруповання.

- Внаслідок проведення оперативно-розшукових заходів та санкціонованих обшуків працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в області, вилучили більше восьми тисяч DVD-дисків із записами художніх фільмів з ознаками контрафактності, а також таких, що пропагують культ насильства і жорстокості, - розповідає начальник УМВС в Рівненській області генерал-майор міліції Олег САЛО. - Крім цього, співробітники міліції задокументували канал поставки забороненої до обігу продукції та встановили сім учасників злочинного угруповання, які активно займалися цим незаконним видом підприємницької діяльності. На сьогодні співробітники міліції проводять ряд заходів, аби порушники Закону понесли заслужене покарання.

На даний час порушена кримінальна справа, проводяться експертизи вилученої продукції та інші слідчі дії з метою доведення вини зазначених осіб та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

21.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2010p. 
На головну сторінку