Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №228 від 23.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оце так погуляли!

Вудмен - один з найкращих діджеїв у Рівному

Європейські діджеї у «Східній брамі»

Закордонні гості розважали українців до шостої ранку

На відміну від сусіднього Львова, де грандіозні вечірки відбуваються чи не щовихідних, наше місто не може похвалитися масовими клубними розвагами. Проте останнім часом вже й у нашому регіоні з'являються перші зародки мега-паті та справжніх клаберів, яким тільки й дай десь «позависати».

За організацію великих вечірок з участю закордонних гостей взявся місцевий dj Woodman (Вудмен). Клабери добре пам'ятають, як минулого року в Рівне завітав діджей із Бразилії. Тоді на його дискотеці від люду не було де яблуку впасти. Рівненський діджей відомий і незвичним поєднанням своєї музики з живими інструментами, як то гітара чи саксофон.

Юрій Вудмен, який організацією вечірок займається ще з 1999 року, вирішив у черговий раз здивувати рівненську молодь - минулих вихідних у клубі «Східна брама», що в Острозі, відбулося грандіозне мега-паті. Як і обіцяли організатори, вечірка зібрала біля двох сотень бажаючих порозважатися, адже спеціально для шанувальників електронної музики на Рівненщину завітала п'ятірка найвідоміших європейських діджеїв.

А, оскільки не кожен з охочих відвідати дискотеку зміг приїхати в Острог власним транспортом, спеціально для них організатори дійства замовили великий комфортабельний автобус. Ще й восьми вечора не було, а біля кафе «Парус» натовп молоді з нетерпінням чекав поїздки на дискотеку. За звичкою дискотека для рівнян розпочалася прямо в транспорті, тому на вечірку молодь приїхала добряче розігрітою та налаштованою на подальші розваги.

У «Східну браму» приїхали два діджеї з Кракова, зокрема dj Squal - один із навідоміших у Польщі, який дуже цінується у світі електромузики, dj Pagalve (Вільнюс), який входить у п'ятірку найкращих діджеїв Литви, dj Lunatic, який сам із України, проте тривалий час проживає у Болгарії, та рівненський dj Woodman. Ведучою вечірки стала МС Trace, яка весь вечір веселила всіх своїми дотепними жартами.

Діджеї один за одним брали у руки пластинки і створювали з них цікаве поєднання мелодій та дивного скреготу. Молодь танцювала, стрибала і кричала від захоплення, що ще більше запалило іноземних гостей. Розваги тривали аж до п'ятої ранку, і тільки найвитриваліші змогли протанцювати всю ніч.

- Подібної акції, як за масштабністю, так і за рівнем закордонних гостей у клубах нашої області ще не було, - говорить Woodman, - тому що організатори, аби «не попасти» в кругленьку суму, не проводять їх у невеликих містах, де населення сягає всього 250-300 тисяч чоловік. Але нас це не хвилює, головне, щоб молодь залишилася задоволеною.

Як розповів Юрій Woodman, закордонні гості приїхали у Рівне не тільки для того, аби пограти у «Східній брамі». Для них організатори заздалегідь підготували культурну програму, тому діджеї зможуть також погуляти містом та познайомитися з його культурою. До речі, клуб «Східна брама» для цієї мега-вечірки обрали невипадково. Тут зацікавилися проектом і погодилися підтримувати молодь у її бажанні розважатися.

23.02.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2006p. 
На головну сторінку